Непромишљена масовна вакцинација повећава број заражених

Врхунски научник упозорава свет: зауставите одмах вакцинисање

  • Герт Ванден Бош, белгијски стручњак, објашњава да се масовна вакцинација профилактичким вакцинама какве имамо у оптицају за Ковид-19 никако се не сме радити у сред пандемије.
  • Интервенцијом масовне вакцинације проузрокује се општи пад имунитета који води до повећања броја заражавања и не долазимо до жељеног колективног имунитета до кога би дошло природним заражавањем младог и здравог становништва.
  • Младим и здравим људима треба омогућити слободно циркулисање вируса како би се стекао природни колективни имунитет.

Већ смо четири-пет недеља сведоци рапидног повећања броја оболелих од Ковид-19 у свету, међу којима је и огроман број вакцинисаних и ревакцинисаних особа. Стручњаци до сада нису дали никакво валидно објашњење, осим да су се сви ти људи заразили у тренутку док се антитела наводно нису још формирана.

Пре пар дана др Герт Ванден Бош (Geert Vanden Bossche), познати научник белгијског порекла изашао је у јавност са тврдњама да ће масовна вакцинација против Цовид-19, која је у току, довести до катастрофалних последица – даљег јачања вируса и повећања броја заражених и да се то већ дешава!

Герт Ванден Бош у вакцинацији види више штете него користи

Одлучио је да не ћути, како сам каже, због наше и његове деце. На свом Linkedin profilu је објавио чланак поткрепљен бројним студијама под насловом “Наука која стоји иза катастрофалних последица непромишљене људске интервенције у пандемији Ковид-19′”.

Паралелно је изашао снимак његовог интервју на ову горућу тему.

Вакцинација се не сме спроводити у сред епидемије

Ванден Бош (Vanden Bossche) је научник који се бави развојем вакцина. Радио је за GAVI (Глобалана алијанса за вакцине и имунизацију) као координатор на пројекту вакцине за Еболу. То значи да је директно сарађивао са Светском здравственом организацијом, CDC-om и Bil и Melinda Gejts фондацијом која је главни финансијер GAVI алијансе.

Каже да су вакцине против ковид-19 “бриљантна” медицина и инсистира да делују на индивидуалном нивоу, али каже да су “погрешно оружје” које се примјењује на глобалном нивоу када су присутни високи притисци заразних патогена.

На питање да ли је свестан да својом изјавом даје подстицај антивакциналном покрету, Ванден Бош одговара да се не ради о ваксерима и антиваксерима, него о будућности човечанства, да он није против вакцина, већ да се вакцине администрирају противно науци и да није чак ни проблем у томе што неће бити ефикасне, него што ће проузроковати неповратну штету по здравље човечанства.

Наиме, Ванден Бoш објашњава да се масовна вакцинација профилактичким вакцинама какве имамо у оптицају за Ковид-19, као што имамо и за варијанте грипа, никако не сме радити у сред пандемије.

Доктор Бош верује да се вакцинолози, клиничари и научници усресређују само на краткорочне резултате на индивидуалном нивоу, а не на последице на глобалном нивоу, за које верује да ће ускоро постати очигледне у облику претварања “прилично безопасног вируса у неконтролисано чудовиште”. Он даље објашњава и због чега.

Масовна вакцинација проузрокује општи пад имунитета

Ове вакцине креирају специфични имунитет, односно специфична антитела на сој вируса који је био у оптицају на почетку пандемије. Сада су у оптицају нови мутирани сојеви вируса, а ефекат вакцина на њих није ни могао да буде испитан до сада. Информација која нам се сервира у медијима гласи да чак и да не буде пуног ефекта, свакако је боље вакцинисати се, јер тако, наводно, нећемо завршити у болници на респиратору. Ко то гарантује, када ни једна фармацеутска компанија која је произвела вакцину није стала иза свог производа и не гарантује ничим (осим празним речима) да неће оставити краткорочне или дугорочне последице по здравље вакцинисаних? Бош разбија ове тврдње, објашњавајући да је мањи проблем у томе што вакцине неће бити ефикасне.

Произвођачи рекламирају вакцине  и згрћу милионе

Највећи проблем лежи у чињеници да вакцине креирањем специфичног (стеченог) имунитета супримирају неспецифични (урођени) имунитет, који је прва линија одбране од сваког страног микроорганизма или токсина. У сред пандемије када вирус циркулише кроз становништво, ви вакцинацијом обарате свој урођени имунитет и постајете лак плен свих патогена, а ништа мање ни самог Ковид-19 вируса, поготову кад је измењен и вирулентнији у односу на почетни таргетиран вирус. Овај научник сматра да се интервенцијом масовне вакцинације проузрокује општи пад имунитета који води до повећања броја заражавања и да не долазимо до жељеног колективног имунитета до кога би дошло природним заражавањем младог и здравог становништва.

Истовремено, вирус је стимулисан на даље мутације пошто настојимо да га агресивно искоренимо, што може довести до појаве све погубнијих сојева.

Ванден Бош сматра да је масовну вакцинацију потребно што пре зауставити, да је старе људе потребно заштитити максимално, али да младим и здравим људима треба омогућити слободно циркулисање како би се стекао природни колективни имунитет.

Већина људи ће пребродити вирус без симптома или са лакшим симптомима и то једини начин ако не желимо да креирамо све смртоносније сојеве вируса непромишљеном политичком интервенцијом масовне вакцинације.”

Извор:

https://ekspresvesti.rs/cenzura/item/2456-vrhunski-naucnik-upozorava-svet-zaustavite-odmah-vakcinisanje-ili-ce-se-osloboditi-nekontrolisano-cudoviste

Линк

https://borbazaistinu.rs/vrhunski-naucnik-upozorava-svet-zaustavite-odmah-vakcinisanje-ili-ce-se-osloboditi-nekontrolisano-cudoviste/

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Акадамија РАС: Властодршци продају нашу децу

Prenosimo

То не бива – да окупационе снаге подрже долазак српске војске и полиције на Космет!

Prenosimo

„Черни“ оценио да Рио Тинто угрожава долину Јадра

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x