Највероватније Александар Вучић ће сепаратистима у Приштини предати све

После десет година Вучићеве валадавине његова наопака политика о јужној српској покрајини узима свој данак

  • На Западу јако добро знају да је председник Србије уплетан у бројне криминалне афере, да свој опљачкани новац од грађане Србије држи у западним банкама, да је по природи ствари кукавица, слабић и стога га уцењују.
  • Уместо да Београд уцењује Приштину, Приштина због кукавичлука председника Србије уцењује Београд
  • Идиотска је прича о реципроцитету Косова и Србије коју заступа Аљбин Курти јер “Косово” није држава и не може са Србијом да тражи никакав паритет.

Последње изјаве америчког изасланика за Балкан Габријела Ескобара, да Срби на Косову и Метохији морају да прихвате сепаратистичке регистарске таблице јер се тиме заокружује државност “Косова”, за политичку јавност у Србији нису ништа ново.

Успут, овај амерички изасланик каже да мора да се поведе разговор о Заједници српских општина али која не сме да има никакве ингеренције више или веће изузев тога што кроз ЗСО Срби треба да сачувају свој језик и своју културу. Та заједница нормално по Ескобару мора да буде у складу са уставом самопроглашене републике Косово.

Такође Габреиел Ескобар каже да Србија и званично мора да се одрекне свих енергетских посторојења на КиМ, које је иначе она градила. Стога су тврдње званичног Београда да су поводом регистарских таблица Американци стали на српску страну велика заблуда имајући у виду изречене америчке ставове.

После десет година Вучићеве валадавине његова наопака политика о јужној српкој покрајини узима свој данак

После десет година Вучићеве валадавине његова наопака полиитика о јужној српкој покрајини узима свој данак. Упуштајући се у разговоре са Приштином без икакве политике платформе, без било каквог плана препуштајући Приштини све оно што је Запад од њега тражио председник Србије је стигао до лествице највећег издајника у српској истрији. Потписивао је у Бриселу све што се од њега тражило, па чак и оно што се није тражило. Највећи део онога што је потписао јавности у Србији није позанто.

Александру Вучићу платформа није била потребна јер се издаја најбоље одрађује у мраку.

Па и данас када 18. августа иде на преговоре са Аљбином Куртијем грађани Србије не знају како, шта и о чему ће Александар Вучић да води преговоре. И која му је доња граница у тим преговорима.

Највероватније, као и много пута до сада, Александар Вучић ће сепаратистима у Приштини предати све

Највероватније, као и много пута до сада, Александар Вучић ће сепаратистима у Приштини предати све. И личне карте, и регистарске таблице, и возачке дозволе, и саобраћајне дозволе и све што газда из Америке буде наредио. На Западу јако добро знају да је председник Србије уплетан у бројне криминалне афере, да свој опљачкани новац од грађане Србије држи у западним банкама, да је по природи ствари кукавица, слабић и стога га уцењују.

Последњи догађаји на КиМ око регистарских таблица показују право понашање председника Србије. Он је фрустриран, преплашен, пун хистерије, пун панике најављујући разне катастрофе и катаклизме, олује и остале прогоне српског живља на Косову и Метохији. И уместо да делује смирујуће, уместо да охрабри Србе у јужној српској покрајини он својим порукама позива Србе да напусте своју дедовину.

Аљбин Курти, 47-годишњи премијер Косова, не жели дијалог са Србијом

У исто време председник Србије је против тога да “Српска листа” напусти институције самопроглашене републике Косово јер ће забога онда Приштина да прекине њено финасирање.

Овакав политички став показује да председнику није стало ни до државе ни до слободе већ само до пара.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије “Отаџбина” подсећа грађане Србије да Албанци са Косова и Метохије 12 година нису излазили на српске изборе како локалне, тако парламентарне и успут су напустили све институцује државе Србије осим здравства и просвете. Зато су скоро и стигли до своје државе.

Уместо да Београд уцењује Приштину, Приштина због кукавичлука председника Србије уцењује Београд

“Косово” није држава и не може са Србијом да тражи никакав паритет

Председник Србије у Бриселу нема разлога да прихвати било какву уцену из Приштине поводом личних карата и докумената сепратистичких власти. Довољно је само да поштује Устав Републике Србије и да га у пракси примени тј. да нико са КиМ ко има докумената самопрогшане републике Косово не може да се шета Републиком Србијом. Уместо да Београд уцењује Приштину, Приштина због кукавичлука председника Србије уцењује Београд. И нису потребне никакве блокаде ни барикаде на КиМ него једноставно да се са српске стране за грађане КиМ који немају документа Републике Србије онемогући пролаз кроз Србију.

Идиотска је прича о реципроцитету Косова и Србије коју заступа Аљбин Курти јер “Косово” није држава и не може са Србијом да тражи никакав паритет.

Вучић иде на преговоре у Брисел без јавно саопштене платформе о решавању проблема Космета

Србија не сме да бежи од политичке кризе тако што ће да задовољава прохтеве албанских сепратистиа из Приштине него треба да се понаша тврдо и одговорно као свака држава. Политичке прилике у Европи иду јој на руку јер Западу не одговара до отвара још једно жариште поред оног у Укрјаини.

Нажалост, ово су само пусте жеље Срба са КиМ јер за овакве политичке кораке председник Србије нема довољно храбрости.

И цела прича завршиће се тако да ће сепаратисти као и до сада да добију све што су тражили.

Уцењени, компромитовани и нејаки председник Србије нити сме, нити може да им се супростави.

 

Саопштење Народног покрета  Отаџбина

Линк

http://www.nspm.rs/komentar-dana/cela-prica-zavrseice-se-tako-da-ce-separatisti-kao-i-do-sada-da-dobiju-sve-sto-su-trazili.-ucenjeni-kompromitovani-i-nejaki-predsednik-srbije-niti-sme-niti-moze-da-im-se-suprostavi.html

 

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Преминуо Дик Марти

Prenosimo

Не убија Ковид — убијају Ковиденти

Gost autor

Септичке јаме – масовне дечије гробнице

Јово
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x