Društvo, Politika, Prenosimo, Slobode, Srbija

Naivni Đilas oprostio kaznu od 100.000 Jovičiću , jer “nije imao para”  

 Svadba je mladencima donela milione: Aleksandar Jovičić na venčanju u Beogradu pre sedam godina imao je bogate svatove koji su mu udelili 350.000 evra

 Povodom hapšenja Aleksandra Jovičića, člana predsedništva SNS i predsednika opštine Palilula

  • Kada je Jovičić izgubio na sudu, jer nije mogao da dokaže da je Đilas lopov, žalio se kako nema novca da plati kaznu od 100.000 dinara. Kukumačio je, plakao po medijima da ima porodicu,  da jedva sastavlja kraj sa krajem…
  • Dragan Đilas,lider Lider Stranke Slobode i pravde (SSP) do koga su stigle te informacije o teškom materijalnom položaju Jovičića doneo je nakon toga  odluku da Jovičiću kaznu oprosti!
  • Ali, ispostavilo je da Jovičić opet bezobzirno laže
  • Prilikom hapšenja zbog korupcije u njegovoj kući tokom pretresa pronađeno je čak 350.000 evra.
  • Potom je Jovičić tužiocu objasnio da je toliki novac dobio na svadbi kao poklon kad se oženio pre sedam godina?!?
  • Jovičić je lagao da je Đilas lopov, pa da nema pare da plati kaznu, pa da je 350 hiljada evra poklon sa svadbe… Njegovim lažima nikad kraja

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i član Predsedništva Srpske Napredne stranke (SNS) nasmejao je svojom odbranom za 350.000 evra čitavu Srbiju, ali i njegov izgovor da nema novca da Draganu Đilasu plati odštetu poprima sasvim novu dimenziju u jeku novih saznanja.

Naime, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas tužio je pre nekoliko godina Jovičića, jer ga je u Skupštini Beograda optuživao da je lopov. Kada je Jovičić izgubio na sudu, jer nije mogao da dokaže da je Đilas lopov,  žalio se kako nema novca da plati kaznu od 100.000 dinara.

Jovičić je obmanjivao da su mu prazni džepovi, a Đilas poverovao
Naivni Đilas oprašta kaznu milioneru

Kukumačio je, plakao po medijima da ima porodicu,  da jedva sastavlja kraj sa krajem. Da čoveku srce prepukne od tuge…

Privođenje i hapšenje Aleksandra Jovičića mladog i visokog funkcionera SNS, člana Predsedništva vladajuće stranke

Lider SSP Dragan Đilas ,do koga su stigle te informacije o teškom materijalnom položaju Jovičića, doneo je nakon toga odluku da Jovičiću kaznu oprosti!

…………………..

Jovičić: Na svadbi sam dobio 350.000 evra

Navodno, Jovičić je na saslušanju u tužilaštvu rekao da je 350.000 evra u kešu, koje je policija prilikom pretresa navodno pronašla u njegovoj kući lična ušteđevina i novac koji je dobio od svadbe pre sedam godina!

Koruptivni poslovi i mito su dela za koje je optužen Jovičić

Jovičić se oženio 2014. godine a kako je navodno naveo, uspeo je da novac od poklona sačuva i nakon nekoliko godina.

…………………..

– Ja sam ovog Jovičića najviše zapamtio po tome što je na sudu izgubio od Đilasa da plati sto hiljada zbog uvreda i kleveta.  I on počeo da kmeči kako nema para, kako porodica, ovo ono, i Đilas mu oprosti kaznu, a on odmah ode u list Informer i najgore ga izvređa – prisetio se ovog događaja jedan tviteraš.

Lažima Jovičića nema kraja

Sve ovo postaje apsurdno nakon saznanja da je kod Jovičića nakon hapšenja u kući tokom pretresa pronađeno čak 350.000 evra za koje on tvrdi da su ušteđevina i poklon sa njegove svadbe.

– Dragan Đilas me je tužio sudu jer sam mu pre osam godina rekao da je lopov. Šta ćemo sada kada je to dokazano? Kada su hrabri i savesni novinari istražili i pronašli sve Đilasove račune ‘crno na belo’?! Da li će nadležne institucije, u ovom slučaju tužilaštvo i Uprava za sprečavanje pranja novca, reagovati ili će se i ovog puta ovaj bahati tajkun izvući i proći nekažnjeno – rekao je nedavno prorežimskim tabloidima Jovičić i nastavio da vređa čoveka koji mu je oprostio kaznu.

Aleksandar Jovičić i Aleksandar Stefanović su godinama nerazdvojni drugovi i partijski saradnici

Podsetimo, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu uhapšeni su Aleksandar Jovičić (1987), predsednik Gradske opštine Palilula i član predsedništva SNS, i D. V. (1978), odgovorno lice za inspekcijske poslova u Gradskoj opštini Palilula.

Jovičiću, predsedniku opštine Palilula, Viši sud je odredio pritvor do 30 dana.

LINK
https://direktno.rs/politika/356041/jovicic-350-hiljada-evra-djilas-svadba.html?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Podeli:

00votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments