Маурицијус-СНС сламарица од 350 хиљада евра

Знају добро они себе

  • Полиција је приликом претреса стана и хапшења високог функционера Српске напредне странке, Александра Јовичића, пронашла 350.000 евра
  • Чланови напредне мафијашке организације не верују у економску стабилност Србије и сигурност девизних штедних улога, чим толики новац чувају код куће у сламарици
  • Знају они ко је на власти и шта се прошлог пута за мандата Александра Вучића десило са штедним улозима грађана.

Пише: Срђан Миливојевић

Хвала напредним надама које свакодневно њачу из брлога где је некада био Парламент и упосленицима таблоида који себе зову новинарима, па сви знамо колико се пара чува на Маурицијусу у банкама које су давно затворене.

Зато полиција не треба да се чуди што су толике паре нађене у кревету Јовичића, пошто у крцатим и затвореним банкама на Маурицијусу више нема места, те их марљиви банкари са овог далеког и егзотичног острва пакују у сламарице које преко теткине фирме из Канаде извозе у Србију.

Тако да напредњаци и буквално спавају на парама. Васколика јавност је при томе непријатно изненађена неинвентивношћу младог Јовичића који уместо да истражним органима каже да су то Ђиласове паре, тврди да су му то паре од свадбе. Сад ја схватам зашто се шеф АВачког клана женио неколико пута. Јер ако су млађаном Јовичићу страначке колеге на свадби кркнуле толику лову, замислите шта је тек ОН добио. А од кума и Београд на води.

Сваког дана у билтенима напредне мафијашке организације, преко којих се дисциплинују партијски непослушници у сопственим редовима, сазнајемо колико је богатство згрнуо млађани Јовичић. Тако смо обавештени да се оправдано сумња да у свом власништву има и авион. А сви знамо колико су авиони добри за бекство од разјареног народа. Кад видим шта су све запањени полицајци пронашли у стану овог члана мафијашке напредне организације, сасвим разумем зашто неки високопозиционирани функционери овог клана нон-стоп тренирају трчање и учествују на маратонима по светским престоницама.

Ваља имати брзе нога кад дође дан Д. Неки ће трчати до Специјалног суда да би узели статус сведока сарадника, неки до најближег аеродрома, они у бољој кондицији до најсигурнијег граничног прелаза. Али сви ће циљ прећи на прагу Забеле.

Млађани Јовичић који је до сада остао упамћен по изговарању најприземнијих увреда и клевета на рачун Драгана Ђиласа и Бојана Пајтића због чега је већ правоснажно осуђен, па је толико кмечао да нема пара да плати казну, да му је Ђилас опростио казну од 100.000 динара, остаће упамћен по томе да није веровао у брзе ноге јер је бекство очигледно планирао авионом.

Сећам се напредне наде Јовичића како се бусао у прса кукавна доказујући своје “поштење” упирући прстом у Бојана Пајтића, не либећи се да зарад јефтине пропаганде злоупотребљава чак и тешко болесну децу, не би ли уграбио неки политички поен.

Не могу да дочекам да полиција ускоро покуца на врата и осталих напредних нада које се са места где се некада налазила Скупштина такмиче у пљувању на звезде, како бисмо сазнали шта су све они добили за свадбу, рођендан, од тетке из Канаде, тече из Крушика и ујке са Јовањице. Али сам сигуран у једно. Кад ускоро дође конобар да наплати, неће им помоћи ни приватни авиони, ни блиндирани аутомобили, ни брзе ноге, ни тренирање трчања.

Замислите колико су тек покрали ови на врху, кад ова ситна боранија само у сламарици чува 350.000 евра. Долази време наплате. Јовичић је послат у извидницу да колегама јави како је кад заспиш на сламарици напуњеној са 350.000 евра, а пробудиш се на мадрацу у Забели. Кад се сетим како је запомагао да нема одакле да плати Ђиласу 100.000 динара, дође ми да му уплатим ову помоћ владе од 3.000 динара Србије, да има за кантину у Забели. Макар да му купим одговарајући душек и јастук.

Велика је то мука кад те жуљају 350.000 евра народних пара и нечиста савест. Нек се спреми следећи. Списак постоји. Мадраци у Забели су спремни.

#одговараћете

https://direktno.rs/kolumne/356508/mauricijus-slamarica-jovicic-sns-350000-evra.html

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Ако је Србија спала на то да Ковић брани КиМ, бојим се да ће бити изгубљена и Шумадија  

Prenosimo

Најбоља  је она „демократија“ која се намеће споља

Prenosimo

Путин је постао свестан с ким има посла

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x