КОРОНА-ВИРУСНА КРИЗА ЈЕ ДИМНА ЗАВЕСА ЗА ПРЕТВАРАЊЕ СВЕТА У ЕЛЕКТРОНСКИ КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОР

                      Чиповањем до контроле над људским умом 

ПРОФЕСОР ВАЛЕНТИН КАТАСОНОВ ТВРДИ ДА ВИДИ ЗНАКЕ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ ГЕНОЦИДА

 

  • Први задатак је контрола демографских процеса и смањење броја становништва.
  • Други задатак је деиндустријализација, уништавање реалног сектора економије. С гледишта светске закулисе, тренутна индустрија исцрпљује блага Земље, загађује животну средину, а све то, по свему судећи, припада њима – „изабраном народу“.
  • Трећи задатак је дигитализација, изградња електронског концентрационог логора. То смо такође добро осетили сада, током пандемије COVID-19.
  • Коначно, последњи задатак, који је крајњи циљ, јесте светска влада и успостављање светског поретка
  • За “господаре новца” свака криза је рођендан, начин за прерасподелу имовине у њихову корист. Схватите да је модел који постоји већ 300 година модел зеленашког новчаног капитализма. Ово је економија у којој се новац рађа из чињенице да банке издају кредите.
  • Русија-колонијална сила, или има статус колоније?

 Напомена редакције „Борба за веру“:

Сајт „Борба за веру“ ексклузивно доноси интервју Валентина Катасонова, руског научника – економисте, доктора економских наука, православног публицисте, великог борца против светске закулисе и њених сатанских планова за уништење човечанства. У овом интервјуу господин Катасонов је дао исцрпне одговоре на сва актуелна питања данашњице и аргументовано разобличио планове за геноцид који светски сатанисти припремају човечанству.

 Разговор водила: Елена Колебакина–Усманова

 Зашто је „господарима новца“ потребна коронавирусна криза и зашто они шире свој атак на човечанство, шта је то „Комитет 300“, веза између будеће вакцинације и чиповања, које води у електронски концентрациони логор, зашто су одлучили да у Русији покрену програм генске корекције и зашто измене Устава Руске Федерације немају никакав значај…

Валентин Јурјевич Катасонов у недавном интерјвуу за «БИЗНИС Online»

 

– Валентине Јурјевичу, ми смо се са Вама срели крајем 2019. године. Тада сте говорили да је криза неизбежна, али нисте навели временски оквир. Да ли Вас је изненадило то што се то догодило тако брзо?

– У том тренутку, знакови економске кризе већ су се видели у већини земаља. Упознао сам се с економском статистиком Јапана и Италије за IV квартал 2019. године, што је значило да је у тим земљама већ започела економска рецесија. Стога не искључујем: да би се некако прикрила предстојећа економска криза покренута је специјална операција под називом COVID-19.

Све је приписано вирусу, мада су у ствари разлози дубоки, темељни, постоје најмање три века (период капитализма). Као и увек, „господари новца“ избегавали су да одговоре на главно питање, који су основни узроци кризе и све су свалили на вирус.

Крупни акционари највећих банака и власници Федералних резерви (ФЕД) покренули су ову епидемију са јасним циљевима брзог стварања нових профита и у томе су успели
Добровољно“, а уствари присилно затварање људи је успело

Материјали водећих консалтинг компанија, посебно Макинзи (McKinsey), предвиђају да би у блиској будућности могла да нестане трећина до половине свих банака на свету. Макинзи стручњаци савршено разумеју праве узроке кризе, па да је било коронавируса или не, криза би се догодила. За сада не постоји масовна пропаст банака, али према мојим информацијама, то би могло почети у блиској будућности. Ово је тема за други разговор. Коронавирус је само продубио већ дубококу кризу.

Специјална операција COVID-19 имала је неколико циљева. Прво, то је једна врста димне завесе која покрива предстојећу глобалну кризу. Друго, то је нека врста тренинга, вежби, да ли је могуће људе у кратком времену утерати у самоизолацију, али у ствари ово „добровољно“ је – присилно затварање. Половина човечанства завршила је у кућном притвору, услови су били различити, али свеједно, пилот пројект је учињен и успео је.

Офанзива против човечанства испољила се у гашењу људских слобода, затравању људи у куће, без директне комуникације и укидањем слободе кретања у многим случајевима

Стога мислим да ће они даље продубљивати и проширивати офанзиву против човечанства. Нису искључене ни друге провокације. Можда ће започети други талас пандемије или терористичких напад попут 11. септембра 2001. године. Узгред, управо је од тог дана започела изградња новог светског поретка, или “врлог новог света”, исказано речима Олдоса Хакслија.

– Ко је организатор те специјалне операције?

– Ја их називам господарима новца – крупни акционари банке федералних резерви (ФЕД). Узгред, приметио сам да многи аутори користе реч “они” – ово је нека врста мистериозне групе људи. О њима је говорио Џон Коулман у својој књизи „Комитет 300“. То је светска закулиса, која постоји много векова. С тим што су они у 20. веку почели да делују одлучније и отворено. Ја само што сам предао издавачу књигу о антиутопијама.

Сорош, Гејст, Рокфелери, Ротшилди и други милијардери чине језгро Римског клуба које желе да се драстично смањи број становника на планети

Тамо посебно имам есеј о Херберту Велсу, аутору низа научно-фантастичних романа, антиутопија. Његова „Машина времена“ је страшна антиутопија. Осим тога, он је написао програмска дела, од којих је једно – Legal Conspiracy. У њему је Херберт Велс отворено и храбро износио планове светске закулисе. Он сам припадао је англосаксонској врхушки, и био је члан „Комитета 300“. Па читајте Велса – он је идеолог светске закулисе, а не писац научне фантастике.

– Недавно је Сергеј Глазјев рекао: „С моје тачке гледишта, пандемија је димна завеса осмишљена да сакрије покушаје финансијске олигархије да спроведе још један снажни круг прерасподеле имовине.“ Слажете ли се са њим?

– Ја бих то чак и појачао: ово није само прерасподела имовине, већ још један корак ка освајању светске власти. Власт је изнад богатства. У ствари, богатство је средство којим се постиже врховна моћ. На ту тему има на хиљаде књига, о томе пише у Светом писму. Сећате ли се како је Христа у пустињи искушавао ђаво?

Римски клуб отворено тежи смањењу броја становника

Христос је постио 40 дана, ишао по пустињи, а потом се појавио ђаво и рекао му: „Претвори камење у хлебове“. То је искушење богатством. Но, Христос је рекао да човек не живи само од хлеба. Потом је било искушење славом, када је ђаво подигао Христа на крило Јерусалимског храма: „Скочи. Тебе ће анђели прихватити, и сви ће тада схватити да си ти натчовек“. Христос је одбио и ово искушење. А треће је било, када је ђаво подигао Исуса на високу гору, и са ње му показао читав свет: „Сви ови градови и места припадају мени. Поклони ми се и све ће бити твоје“. То је искушење влашћу. Тема је вечна. Стога, није битно богатство, већ моћ.

Римски клуб заговара и пад производње хране како би се број становника драстично смањио

– Да ли то значи да они сада нису довољно моћни?

– Они још увек немају сву власт, зато им је то највиши циљ. Ја пратим извештаје Римског клуба преко 50 година. 1968. године је створена ова организација светске закулисе. Узгред, Џ. Коулман сматра да је то најважнија правна структура, која функционише у складу с наредбама и у интересу „Комитета 300“. У овим извјештајима у научном облику су поткријепљени задаци који воде ка крајњем циљу. Први задатак је контрола демографских процеса и смањење броја становништва.

– Читала сам у Вашем чланку да они желе да смење становништво на 1 милијарду.

Циљ Римског клуба је свести број становника у свету на једну милијарду

– Да то је тачно. Кажу на „златну милијарду“, али у ствари само милион је „златних“, а 999 милиона је „прљавих“, оних који раде и служе „златни милион“. Други задатак је деиндустријализација, уништавање реалног сектора економије. С гледишта светске закулисе, тренутна индустрија исцрпљује блага Земље, загађује животну средину, а све то, по свему судећи, припада њима – „изабраном народу“.

Херберт Велс је веровао да су то англосаксонци, али постоје и друге верзије о томе који је тај “изабрани народ”. Затим долази такав циљ као уништавање националног суверенитета. Зар то нисмо видели током 30 година постојања Руске Федерације? Јасно можемо видети како се нарушава национални суверенитет Русије.

Чак и ако говоримо о сфери финансија, ово је уклањање било каквих ограничења прекограничног кретања капитала, то јест, ако отворимо прозоре и врата наше куће, тада је немогуће одржавати температуру у кући. Ово је слика процеса ерозије националног суверенитета. Други задатак је дигитализација, изградња електронског концентрационог логора. То смо такође добро осетили сада, током пандемије COVID-19.

Коначно, последњи задатак, који је крајњи циљ, јесте светска влада и успостављање светског поретка о коме је Велс отворено писао у свом делу Legal Conspiracy 1928. године. Понекад се позивају на протоколе Сионских мудраца, али молим вас узмите Велсову књигу. Но, она није преведена на руски језик. Али, мислим да ће се појавити ускоро. Данас се користи термин “нови светски поредак”. Одакле је дошао? Још у Велсовом времену је био у употреби. Морамо дубље копати, све иде одатле.

Један од идеолога светске завере о помору људског рода  је Херберт Велс, који не крије монструозне намере олигархије

– Како ће тренутна криза помоћи остваривању циљева које сте навели?

– За “господаре новца” свака криза је рођендан, начин за прерасподелу имовине у њихову корист. Схватите да је модел који постоји већ 300 година модел зеленашког новчаног капитализма. Ово је економија у којој се новац рађа из чињенице да банке издају кредите. Знате да ми, у Русији и широм света, с ретким изузецима, имамо двослојни банкарски систем: Централна банка, која издаје готовину, а постоје комерцијалне банке које стварају неколико пута више масе новца у облику депозита или безготовински новац.

У свету је пропорција отприлике следећа: готовина износи 10%, а 90% су безготовинска средства која стварају комерцијалне банке. Нажалост, чак ни неки економисти не разумију ову једноставну истину. То јест, за једну рубљу стављену на депозит, комерцијална банка може створити неколико нових рубаља, релативно говорећи, до 10. А у неким државама нема нити једног стандарда, они могу без одлагања штампати овај безготовински новац, само ако за њим постоји потреба. … Овај модел већ завршава своје постојање.

Свака криза прилика за ново богаћење већ богатих

Дозволите да објасним на примеру. Новчана маса утврђује се обимом издатих кредита. Претпоставимо да су у земљи X, банке издале кредите у износу од милион јединица. То значи да би требали још проценти, условно говорећи, 10. Укупне обавезе износе 1 милион 100 хиљада новчаних јединица, а у оптицају је само милион новца, то јест нема довољно новца за отплату свих дугова. Као резултат тога, испоставља се да, као у дечјој игри, где детету недостаје висока столица – ово је слика банкрота.

Управљачи и власници Федералних резерви штампају новац према потреби богаћења, а не према стварним могућностима и реалној снази банака и држава

Да би некако подржале економију (да не организујемо кризе сваке године), банке кажу: „Ми ћемо рефинансирати ваш дуг и дати нови кредит.” Помоћу нових кредита покрићете своје обавезе по раније издатим кредитима. Резултат је пирамида дуга. Банке навикавају клијенти на чињеницу да рефинансирају своје дугове, дајући им нове кредите. И ево човек долази десети пут и кажу му да више неће давати. Јер су све могућности пружања већ исцрпљене.

Сетимо се, у Шекпировом „Млетачком трговцу“ био је зеленаш Шејлок, који је говори: „Мене не занима камата, мени је важан залог“. На тај начин, банке прерасподељују, у корист „господара новца“ активе, имовину, богатства. С сваком рундом кризе, богатство се све више слива у једне руке. У старим уџбеницима политичке економије, тај процес се назива централизација и концентрација капитала. У самој ствари, пре или касније сво богатство ће се наћи у рукама „господара новца“, а да ће им притом људи бити још дужни.

– Може ли се икако тај процес зауставити?

– То је веома озбиљно питање. Да бисте то учинили, прво морате схватити с ким имамо посла. Нисам сигуран да међу вашим читаоцима бар један од 10 или 100 разуме како овај механизам функционише. Штавише, мислим да има много ваших читалаца који прилично неозбиљно користе услуге комерцијалних банака, а то није безопасно.

– Да ли Ви успевате да не користите услуге банака?

– Данас не може потпуно без банака, али ја минимизирам односе с њима и сигурно не користим њихове кредите. Још једном понављам да је банкарски свет двослојна структура: Централна банка је на врху, а комерцијалне банке су на дну. Централна банка издаје готовину. Рачуни за готовину у вашем новчанику производи су Централне банке, а безготовински, који се налазе на банковном рачуну, производи су штампарије комерцијалне банке, а то су, како кажу у Одеси, две велике разлике.

И за време ове светске епидемије, када су многе фирме и компаније банкротирале,  богатства најмоћнијих су се вишеструко увећала, најбољи пример је милијардер Илон Маск

Ако људи не почну да разумеју разлику, тешко се може очекивати да ће се процес зауставити. Стога је боље зауставити процес не негде на нивоу Државне думе, већ на нивоу универзитета, где су људи још увек у стању да усвоје неко знање, а процес формирања човека још није завршен. Још је боље да то урадите у школи или вртићу, у породици: објасните детету да је два пута два – четири, а не пет или три.

– Дакле, мислите да процес глобализације није заустављен? Постоје експерти који верују да их саме државе, које су се залагале за то, сада желе да елиминишу, тако да ће постојати тренд ка регионализацији.

– Ово је привремена тактичка варка. Имајте у виду да је 99% држава на планети прилично брзо реаговало на наредбе светске закулисе које иду преко Светске здравствене организације (СЗО). То значи да су на челу људи који су им послушни. А тим послушним председницима, премијерима и канцеларима дата је наредба да хитно заврше изградњу појединих комора светског концентрационог логора. А онда ће се, у неком погодном тренутку, све ове ћелије спојити у један светски концентрациони логор.

Русија- колонијална сила, или има статус колоније

– Дакле, Ви сматрате да је наш председник, који се на светској арени жели приказати као самостални играч, заправо и сам послушник?

– Генерално, ја гледам на председнике, премијере и канцеларе као на глумце – више или мање професионалне. Судим не по речима и гестовима, већ по стварним одлукама и поступцима. У овом случају, не желим давати никакве оцене председнику, волео бих да очекујем да ће се наставити неки позитивни процеси.

– То значи да смо ми послушна држава, а Белорусија не?

– Прошли пут сам рекао да Русија има статус колоније. Дакле, ништа се није променило. Или мислите да смо усвајањем амандмана на Устав одмах престали да будемо колонија и постали суверена држава? Шта сте Ви! Не будите толико наивни.

– Али, Белорусија и Шведска нису уводиле тако оштре карантинске мере. Испада да оне не слушају светску закулису?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ФЕМИНИЗАМ У СЛУЖБИ СМАЊЕЊА БРОЈА СТАНОВНИКА НА ПЛАНЕТИ

У Немачкој се појавила књига-манифест која позива жене да престану да – рађају

Аутор је Верена Брауншвајгер, радикална феминисткиња: „Од деце нема никакве вајде. Она никога не чине срећним. Родитељи су зомбији који ходају. Још је Ниче говорио да су новорођени нова прљавштина која стиже у овај свет“

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

– Заправо, постоји више субјеката међународног права који нису много реаговали на упутства СЗО. На пример, Луксембург, Лихтенштајн, Монако – то су посебне зоне за одабране људе који могу да живе у складу с посебним законима и прописима. Шведска је, изгледа, такође сматрала да је у том смислу она офшорна територија, и они немају шта да слушају глупе команде СЗО. А Белорусија је заиста показала чврстину, доследност и одбила је да следи наредбе „господара новца“.

– Ако се вратимо на кризу, да ли се она битно разликује од оних које смо већ видели?

– Разликује се само по томе што је сада управљање кризним процесима прешло на глобални ниво: управо „господари новца“ одређују у којој се мери економија може држати у стању депресије или стагнације. Пре тога, свеједно, кризе су имале одређену компоненту спонтаности. У уџбеницима је описано како се започиње, наставља и завршава. Ово је теорија економског циклуса.

Све почиње падом, затим стагнацијом или депресијом, затим оживљавањем и успоном – четири фазе. Сада овај циклус може произвољно да промени своје пропорције, неке фазе могу потпуно нестати, јер се данас кризом управља у ручном режиму.

„Господари новца“ већ сами доносе одлуке. Мислим да ће притиснути глобалну економију. Потребна им је глобална дуготрајна и најдубља криза, како не би била исцепкана на три уобичајене цикличне периодичне кризе, и као резултат ове дуготрајне суперкризе да би дограбили у руке све оно што до сада нису успели.

COVID-19 специјална операција господара новца

– Ви зовете COVID-19 специјалном операцијом. Није ли била случајност када је, како кажу научници, коронавирус прешао са животиња на људе?

– У свету постоје десетине и стотине таквих вируса. Ако усмерите микроскоп и телескоп на вирус, човеку ће се чинити да је то ужасна звер. Неки научници верују да коронавирус постоји у људском телу од тренутка рођења. Стога, ако погледате статистику смртности од различитих узрока, коронавирус је негде на петом или десетом месту.

Постоје много опасније болести које доводе до масовне смрти. Највише изненађује је да је последица овог карантина смртност од главних узрока нагло порасла, јер су људи били у стресном стању, изоловани, без свежег ваздуха и сунца. Њима је пружена медицинска нега на преосталој основи, пошто је све било усмерено на борбу против коронавируса.

Већ сам видео неке прелиминарне процене: смртност од других болести значајно се повећала, ово повећање је неколико пута веће од смртности од коронавируса. Штавише, амерички и италијански лекари, вирусолози, лекари ревидирају оне закључке који су донети о смрти. Испада да у 80-90% случајева узрок нису коронавируси, већ хроничне људске болести. Овде лажи и обмане царују.

Људи су сахрањивани у масовним гробницама, а од чега су тачно умрле толике хиљаде људи у свету – није до данас познато

Опет, „господари новца“, користећи свој универзални инструменат – новац, постижу жељени резултат. Узмите америчку здравствену заштиту, јер је слика свеобухватна у Сједињеним Државама: тамо су плаћања од осигуравајућих друштава за случајеве повезане са COVID-19 неколико пута већа од плаћања за лечење пацијената од других болести. Односно, појавио се директан новчани мотив да се свуда пише COVID-19. Хвала Богу, још увек постоје савесни лекари који одбијају да учествују у овом облику корупције.

– Ви кажете да је дуготрајна криза у интересу „господара новца“. Колико ће она трајати?

– Тешко ми је то рећи. Ако узмемо кризу 2008-2009, акутна фаза је трајала око годину дана. Ако рачунамо од почетка фебруара, онда би, према сценарију претходне кризе, негде до фебруара 2021. године све требало бити готово, а онда би економија требала прећи у фазу депресије или опоравка. Узгред, после кризе 2008-2009. економија није прешла у фазу опоравка, већ је заглавила у фази депресије која је трајала читаву деценију. То је, наравно, било веома алармантно.

Направићу паралелу с кризом 1930-их, када је акутна фаза трајала три године – од октобра 1929. до јесени 1933. године. Затим је настала депресија, која је трајала 5-6 година, економија није могла да се извуче ни на који начин, опоравка није било. Стога је један од разлога Другог светског рата тај што је било потребно некако превазићи кризу војним методама. Заправо, у садашњој деценији, у периоду 2015–2017, свет је иза кулиса израдио сценарио за превазилажење кризе кроз рат великих размера. Али тада је та опција за превазилажење кризе одбачена, јер би ефект бумеранга могао бити озбиљан.

На власти су послушници, извршавају наредбе господара новца

– Али ако је криза у интересу закулисе, зашто онда помагати да се изађе из ње, укључујући и војним средствима?

– У току текуће деценије дошло је до важне промене – окончано је формирање нове генерације политичких лидера. Ради се о обученим „хрчцима“ за које је загарантовано да ће испунити наредбу „господара новца“  2020. године. Пре чак 10 година, таква команда би радила упола, али сада је 99%. Дакле, овде су политика и економија нераскидиво повезане.

– Ви често и оштро критикујете економске власти Русије. Мислите ли да су се могли другачије понашати и доносити боље одлуке током пандемије?

– Да ли бисте се у некој другој ситуацији понашали некако другачије него што сте навикли? Претпоставимо да су били хулигани, неценузирасано се изражавали? На крају крајева, ви сте етаблирана особа с одређеним вредностима и концептима добра и зла. Мало је вероватно да ћете се понашати некако радикално другачије. Стога је ваше питање чудно. И шта ће их натерати да промене своје понашање на овим владиним функцијама?

Они су чланови колонијалне управе и очито настављају да извршавају команде које долазе од светске закулисе. Они ће се можда одмах обратити од Савла у Павла? Не видим такву могућност. Можда ће неко појединачно покушати да се од Савла обрати у Павла, али да све буде одједном … То би било исто као да су сви фарисеји, о којима пише у Еванђељу, истовремено постали хришћани. Тада би се прича другачије развила.

  Док се нарад мучио, остајао без посла, заражавао и протествовао због забрана  кретања и ограничења  слобода богаташи су се експресно богатили (Карикатура Горан Шћекић)

– У овом случају, колико су ефикасне мере за гашење „пожара“?

– Сасвим је свеједно што човека погрешно лече када се он већ налази на самрти. Била је постављена погрешна дијагноза, програм лечења је погрешно постављен. Може бити да су просто непрофесионалци то урадили? Или су специјално желели да управо тог човека пошаљу на онај свет? И тако човек осећа да ће за сат или дан отићи на други свет, али пита: „Људи, убризгајте ми морфијум, можда могу да издржим још један, додатни дан живота“. Данас видимо инјекцију коњских доза морфијума.

Чиповање и вакцинација тесно повезани

– Да ли Ви под морфијумом подразумевате снижене стопе?

– Мислим на коњске дозе новчаних инфузија – то је наркотик. Али то не лечи. Пацијент може да осети олакшање, али смртни исход је неизбежан. Потребни су нам други лекари, другачија дијагноза и другачији програм лечења. – Да ли је постојала друга опција? Колико ја разумем, по Вашем мишљењу било је потребно увести ограничења за прекограничне операције. – За почетак, потребна је национализација власти, то јест учинити да немамо колонијалну управу, већ националну владу. Нажалост, то још није случај.

– Како то учинити? Као што видимо, поправке Устава не помажу.

– Да, то је смешно. Папир ће све издржати. Још пре 50 година, када сам студирао право на универзитету, мудри совјетски професор рекао је да правне норме поправљају стварне односе и норме понашања људи, а не обрнуто. У Устав можете написати да људи и званичници у Руској Федерацији треба да постану анђели, али такав члан вероватно неће помоћи промени особе. Дакле, папир ће издржати све.

Заправо, озбиљно говорећи о амандманима, питање власти тамо није решено. 75. члан је заобиђен и тиче се Централне банке. Члан је остао нетакнут, дакле, све остало у ствари није важно. Парламент је смоквин лист који покрива стварну моћ Централне банке. Тако да нисам нарочито склон да се надам да ће амандмани заживети.

– У једном од својих чланака написали сте да су чиповање и вакцинација повезани. Да ли је ово једна од могућности како све одвести у дигитални концентрациони логор? Да ли је могуће микрочиповати све путем вакцине и то радити масовно.

– Ја нисам тако велики стручњак по овом питању, у овом случају се ослањам на стране изворе. Такве нановакцине садрже одређене наночипове који се убризгавају у човека и остају ту заувек. Ове наночестице омогућавају идентификацију грађанина. Све се прелива у заједничку базу података, укључујући информације спољног надзора над особом, податке који потичу из паметних уређаја, укључујући пре свега iPhone, итд. Дакле, ово је више него вероватно.

Нановакцине садрже одређене наночипове који се убризгавају у човека и ту остају  заувек

Бил Гејтс је пре извесног времена рекао да су такве вакцине потребне. Пре три године покренуо је Пројекат ИД2020, пројекат идентификације људи. Уз помоћ новца од свог фонда, он покушава започети такву идентификацију првенствено у неразвијеним земљама Азије и Африке.

– Руски председник је 14. маја 2020. дао упутства влади да изгради овај „нови врли свет“ на простору наше Отаџбине. Иза „генетског уређивања“ крије се убиство руског народа “, пишете у једној од својих публикација. Како разумем, ово се односи на пројекат “Геном Руса”, који ће спровести наводна ћерка Путина Марија Воронцова и “Росњефт”?

– Ово је пројекат везан за спровођење расне генетске политике. Да бисте одговорили на своје питање, морате да плешете од Дарвина, који је рекао да је човек настао од мајмуна. Ово је страшна глупост. Дарвин је написао књигу „Постанак врста помоћу природног одабирања или Одржавање повлађиваних раса у борби за живот“ – друга половина у наслову је за англосаксонце (они су веома “повлађивана раса”), а сви остали су ближи животињском царству (тако рећи, “Неповлађиване расе”).

Катасонов сматра да Дарвинова теорија служи за спровођење расне генетске политике

Ово је расна теорија англосаксонаца, „теоријска“ основа на којој је изграђена еугеника, која људе дели на повољне и неповољне расе. Затим је еугеника мигрирала у Сједињене Државе, где је имала примењив карактер, када су усвојени закони о расној сегрегацији, принудној стерилизацији, ограничењима и забранама импорта грађана одређене националности. Углавном, изразита расна етничка политика у корист белог англосаксонског становништва.

А 1930-их, англосаксонци су почели да подучавају специјалисте еугеничаре из Трећег Рајха, посебно после 1933. године, када је Хитлер дошао на власт. Практична еугеника имплементирана је у огромном обиму у Трећем рајху. На Нирнбершким суђењима, еугеника је била осуђена. Али еугеничка дела користе изразе као што су „генетска корекција“. А ако погледате документе који су тек усвојени о генетици у Русији, они такође имају такав термин. Наводно људи који су припремили овај документ не знају историју еугенике, не познају нирнбершка суђења. Мислим да то раде по команди закулисе. Ово је ужасна ствар. Видим знаке предстојећег геноцида.

– То јест, Ви претпостављате да ће људе масовно убијати?

– На пример, представници нижих раса се ограничавају у својим правима, могу се стерилисати. Људи са озбиљним одступањима од норми могу се једноставно уништити, као што је то био случај у Трећем рајху. То су озбиљне ствари. Посебно је изненађујуће то што је ово прихваћено усред вирусно – економске кризе, када је, чини се, било потребно учинити нешто друго. У овом случају имамо димну завесу иза које се решавају потпуно друга питања – изградња електронског концентрационог логора.

Бил Гејтс улаже милијарде у масовну вакцинацију становништа и пре епидемије корона  са идејом чиповања људи

– Можемо ли ми себе икако заштити?

– Сам, једва да се неко може одбранити. То је могуће путем просвећивања, образовања, масовних медија. Надам се да су ваше новине такође заинтересоване да се такви пројекти не реализују. Морамо надокнадити оно што је пропуштено током наставе младих у школи и на универзитету. Данас је на универзитетима производна линија глупака. Стога ову активност морамо неутрализовати. Ако се желите заштитити, морате схватити шта је генетика, генетска корекција, ко је Чарлс Дарвин и какав је допринос он дао уништавању човечанства.

Када сам предавао на МГИМО, у групи сам спроводио социолошка мини истраживања и питао: како је настао човек? Показало се да 50% верује: Бог га је створио, а 50% да потиче од мајмуна. Па ако је од мајмуна, иди тамо.

Тако да „господари новца“ само покушавају да људи постану мајмуни. Ја не верујем да је човек постао од мајмуна, али лако га је претворити у њега. Такве насушне ствари морају бити објашњене људима. Овде може започети наш препород.

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“ (https://m.business-gazeta.ru/)

Извор: http://borbazaveru.info/content/view/13245/33/

https://borbazaistinu.rs/profesor-valentin-katasonov-ja-vidim-znake-predstojeceg-genocida/

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Сам са супругом у 180 квадрата

Јово

Америка је ушла у ирационалну фазу

Јово

Пензионери сваке године све сиромашнији а порука власти гласи: „Сачекајте, није још време“

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x