Контрамитинг је ругање српском народу на КиМ

Саопштење Српског националног форума

  • Власт из Београда на наредбу Александра Вучића организује 26. маја 2023. контрамитинг народном бунту „Србија против насиља“. Сама по себи, та идеја је ружна, и нелогична

Пре шест година Српски национални форум (СНФ) упозоравао је Србе са КиМ, да не учествују у издаји народа и државе јасно дефинишући да је: број преосталих Срба на КиМ толико мали, да њихово учествовање на намештеним изборима не утиче битно на политичку сцену у Србији, али ће онима који је издају послужити као покриће за издају. Тако је нажалост и било.
Данас власт из Београда на наредбу Александра Вучића организује 26. маја 2023. контрамитинг народном бунту „Србија против насиља“. Сама по себи, та идеја је ружна, и нелогична, јер ако је „Србија против насиља“ која је онда поента контрамитинга? За насиље, или шта?
Да оставимо по страни милионе евра који ће се бацити улудо за председников хир, али оно што СНФ, а и читав наш српски народ на КиМ боли (осим мале клике профитера који профитирају на народној несрећи, окупљеној у тзв. Српској листи), јесте насиље које се спроводи над српским народом широм КиМ, да под претњама крену у Београд, и учествују у тој срамној манифестацији. Зар нам је мало насиља које долази из Приштине?
Наиме, запослени у институцијама Републике Србије се под претњама, а под изговором некакве „радне обавезе“, позивају да са Косова организовано аутобусима, крену за Београд. Директори јавних установа добијају „квоте“, као да се ради о домаћим животињама, које треба да танспортују за Београд.
СНФ позива Србе, да се не одазивају тим уценама, јер тај терор једанпут мора да престане. Ми овде имамо много важнијих приоритета да бранимо, него што су то нечије фотеље у Београду, и банковни рачуни локалних кабадахија из Српске исте.
Драга браћо и сестре Срби и Српкиње, замислите само како ћете се осећати када у аутобусима у власништву „Përparimi“, и др. будете прелазили Јариње и Брњак, када будете пружали лична документа косовским полицајцима, који ће вас са смешком испратити да подржите своју сопствену пропаст.
Треба ли вам већи мотив да на то не пристанете? Ако пристанете, немојте се после питати: „Шта смо Богу згрешили“? И то је довољно.
Власти у Београду су нас отписале Охридским договором, ви не треба то да чините, осим ако својим присуством „контрамитингу“ желите да покажете да добровољно желите да останете у Великој Албанији.
Ако су вас присиљавали на изборе протеклих година да бисте помогли издаји, овим чином вам се ругају.
Информативна служба СНФ

У Грачаници, 24.05.2023.

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Зашто својој деци треба говорити истину о усташком логору смрти Јасеновац

Prenosimo

Важна је „борба за животе  људи“, људи су неважни

Gost autor

Власт у Немачкој губи подршку бирача

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x