Кампања мржње Запада и наставак свих ратова против Русије

Одбрана Севастопоља 1854. године: аутор сликар Василиј Нестеренко

Циљ руско-украјинског рата уништење Русије и у колетарали Украјине

  • Догађаји у Украјини показују да је колективни Запад припремао Украјину дуги низ година на оружани сукоб са Русијом
  • Знајући за своје велике поразе Запад је променио стратегију. Једним ударцем данас жели да уништи истовремено два народа – руски и украјински
  • Политичка елита Запада апсолутно необразована и некомпетентна. Тамо очигледно свако може да буде државник и човек од високог положаја
  • Олаф Шолц, канцелар Немачке, је изјавио да је сукоб у Украјини прилика да се исправи сва историјска неправда према немачком народу!?!
  • Сорош, каже: „Дивим се храбрости украјинског народа и његове војске који пружају велики отпор руској агресији, страдајући јуначки као што је то у Другом светском рату чинила немачка одбрана Будимпеште и Беча пред најездом Црвене армије“.
  • Санкције које предузимају САД и европске земље пропраћене су не само мржњом према Русији већ и према руском народу

Пише: Проф. др Милан Миле Томић

Најпре о мржњи, а другом приликом, када смањим излив беса, о нечувеној најезди информативних лажи Запада поводом сукоба у Украјини.

Рекао бих, маске су најзад пале! Догађаји у Украјини су недвосмислено показали да је колективни Запад припремао Украјину дуги низ година, чак и деценијама, на оружани сукоб са Русијом. После вишевековног искуства у ратовању са Русијом, Запад се определио да Русију покори туђим рукама.

Ране које је Запад задобио у свим ратовањима против Русије, почев од дванаест шведских најезда у периоду од 12. до 18. века па надаље, ни до данас нису зацелиле. Наполеонов коалациони удар на Русију 1812.године, у којем су учествовале јединице многих европских нација, окончао се уласком у празну Москву, а дефинитивни пораз доживео је у одступању са залеђене територије Русије. Последица тог рата је да су Руси у Паризу оставили џентлменски утисак код француског народа и што су створили велики француски бренд „Бистро“ – локале где су руски официри на брзину (говорили су лепим конобарицама «бистро, бистро») пили француско вино и коњак.

Циљ Кримског рата био је покорити Русију у развоју

Учешће алијансе Француске, Уједињеног краљевства Британије и Турске у Кримском трогодишњем рату 1853. године имало је јединствен циљ – покорити руску силу у развоју, на целој њеној територији а не само на знаменитом полуострву.

Хитлер је дошао скоро до центра Москве, на 20 километара, али су Руси на крају свог 27-мо милионског страдања у одбрани Европе од фашизма поставили своју заставу на врх Рајхстага!

Крај горућег „хладног рата“ колективни Запад дечекао је као своју коначну победу над Русијом. У томе се свакако преварио, јер непокорни руски народ је чекао своју дефинитивну прилику да оконча „поновно васкрсли Други светски рат“, како каже чувени обавештајни и војни експерт, иначе бивши шеф тајне службе Израела Јаков Јаша Кедми, пореклом руски Јеврејин.

Знајући за своје велике поразе Запад  је променио стратегију. Једним ударцем данас жели да уништи истовремено два народа – руски и украјински, завађајући их до несносне мржње.

Кедми:Немачка и даље није задовољна исходом Другог светског рата
Истина о мржњи према Русији излази на видело

Да је циљ тог руско-украјинског рата уништење Русије, а у колетарали и Украјине, говоре управе чињенице које су испливале већ у првих неколико дана „специјалне операције“ руске војске у Украјини. Понесени не тако брзим напредовањем Русије на фронтовима Украјине, западни политичари почели су да се утркују у прераном тријумфализму, сматрајући да ће се руска војска заглавити у вишегодишњи неуспешни рат са својом браћом у Малорисији и Новорусији, како је право име Украјине. А, ево и доказа правих циљева Запада и његове мржње према Русији и руском народу.

Госпођа министарка иностраних послова Велике Британије, Елизабет Лиз Трас, која се пред саму војну у Украјини испарадирала Црвеним тргом, имитирајући премијерку Маргарет Тачер, „траснула“ је једну изјаву у којој је показала све своје незнање фактографије, али истовремено и показала и доказала да је политичка елита Запада апсолутно необразована и некомпетентна. Тамо очигледно свако може да буде државник и човек од високог положаја. Ето, „то нам је нова псеудолиберална елита дала“. Наиме, госпођа која се у Естонији претходно провозала на тенку, са врло претећим шлемом, пркосног погледа, изрече како се Вороњежка област налази у Украјини! Није направила лапсус, већ је изрекла своју суштину.

Руски тенкови у акцији у Украјини

Њен колега, министар одбране Бен Волас, отишао је још даље у откривању правих намера западне алијансе, призивајући целу планету на свети рат против нецивилизацијских вредности које упражњава Русија, јер забога не признаје ЛГБТ заједницу! Боже драги, да ли је могуће да је то могао рећи садашњи представник некада чувене британске дипломатије?! О Џонсону, екстравагантном премијеру, који се радује рату, не треба трошити речи. Он је један од тих псеудолибералних кловнова.

Циљ  западне коалиције уништење Русије и руског нарада

Француски премијер Бруно Ле Мер, са перфектним знањем немачког језика, познат као германофил, званично, изјавио је петог дана рата дословце, да је циљ западне коалиције „уништење Русије и руског нарада“. Да човек не поверује, али, у ствари, то је очигледно права дефиниција свеколике кризе човечанства.

Мислило се да су Немци научили лекције из сопствене историје. Нису, верујте на моју реч али најбоље је свом уху и уму. Најпре је министарка одбране, демократска хришћанка Анагрет Крамп–Каренбауер, оштро позвала свет на активно нуклеарно обуздавање Русије. Чиме и како? Наравно нуклеарном претњом и акцијом НАТО. Тиме је инспирисала једног другог кловна, такозваног председника Украјине Володимира Зелјенског да изјави како би Украјина могла да направи атомску бомбу! Колегиница, «војникиње од каријере», на дужности министарке иностраних послова, средњошколка са дипломом америчког вазала, Ана Лена Бербок, сва и у свему „зелена“ либералка, отворено прети Русији, „ако треба и атомским оружјем супротставити се  руском геполитичком утицају“. То исто поновила је и Урсула фон дер Лајен, неизабрана од народа, такозвана „премијерка“ Европске уније.

Шолц: Исправити сада неправду према немачком народу

Али, све карте открио је управо канцелар Олаф Шолц. Он је изјавио, парафразирам, да је сукоб у Украјини прилика да се исправи сва историјска неправда према немачком народу! Да не поверујеш, али тако је рекао. Када је иначе та неправда учињена немачком народу? Па, зна се, руском победом над Трећим рајхом и његовим фашизмом. Новопечени канцелар Шолц потврдио је што Јаша Кедми сматра, да је украјинско-руски рат „продужетак Другог светског рата“, с обзиром на то да се није праведно завршио 1945.године.

„Амери“ су, као и увек, хтели да ратују туђим рукама и главама

Вероватно се Јосиф Висарионович Џугашвили Стаљин – звани Коба или „Хазјајин“ преврће у гробу. Управо је он спасао Немачку државност на преговорима са Рузвелтом и Черчилом, који су хтели да расчерече Немачку.

Овај други англосаксонац, који је иначе продао Дражу за Тита, наговарао је Рузвелта да се од преосталих немачких војника створи једна моћна армија која би у садејству са дојучерашњим немачким непријатељима продужила тај рат, овога пута против СССР, пре свега против Русије. Сакупили су близу 200 хиљада војника жељних реванша за претрпели пораз, али испоставило се да је Британија исцрпела све своје резерве, с обзиром да се код Американаца финансијски задужила до гуше. А, „Амери“ су као и увек хтели да ратују туђим рукама и главама. Тако је пропао план напада на СССР. Тај првобитни план јесте мртав, али идеја није. Черчил је убрзо после тога својим чувеним говором 5. марта 1946. године, пред студентима Вестминстер колеџа, државе Мисури, САД, реторички прогласио хладни рат са Совјетским савезом, за који Запад још увек мисли да га је добио.

Финале прве недеље војне операције Руске Федерације у Украјини, је наступ Џорџа Сороша (право име Ђерђ Шварц), знаменитог мађарског Јеврејина, америчког држављанина, човека са дипломом Високе пословно-економске краљевске школе у Лондону, инвеститора либералног „Отвореног друштва“. Знаменити политички мешетар, погазио је и своје порекло и страдања јеврејског народа изјавом у којој је открио праве намере Запада према Русији. Он, Сорош, каже: „Дивим се храбрости украјинског народа и његове војске који пружају велики отпор руској агресији, страдајући јуначки као што је то у Другом светском рату чинила немачка одбрана Будимпеште и Беча пред најездом Црвене армије“.

Сорош прича о јуначкој одбрани Будимпеште и Беча од стране Хитлеровог нацистичког Вермахта у Другом светском рату

Шта више изнети као доказ правих намера зачуђујуће брзо консолидоване западне коалиције, која је поред ЕУ-НАТО чланица, мобилисала још Аустралију, Нови Зеланд, Јужну Кореју и Јапан. Искусни али и помало сенилни председник САД Џозеф Бајден је на волшебан начин успео да обједини савезнике, које је нахушкао унисоно против Русије.

Више од пола света на страни Русије

С друге стране, више од пола света се држи уздржано или је отворено на страни Русије. То многи прећуткују, пре свега западна средства масовних медија. Најпре Кина, затим латинска Америка, на челу са нејвећим земљама Мексиком и Бразилом, Индонезија се не оглашава, Иран отворено стоји против САД, Пакистан се придружио новој евроазијској коалицији као противтежи западне алијансе. Индија је изјавом свог високо постављеног генерала јасно ставила до знања на чијој је страни. Ту су и многе друге земље, како азијске, укључујући и већину арапских, тако и већина афричких држава жељних слободе. Ми смо се определили. Признајемо територијални интегритет Украјине, али нећемо уводити санкције Русији. Значи није тачно да је цео свет против Русије.

Мржња на куб према руском народу

Вести о санкцијама које предузимају САД и европске земље пропраћене су не само мржњом према Русији већ и према руском народу. „Санкције мора да осети и руски народ“ – званично је објашњење западне алијансе у вези предузетих мера. Али, санкције и мржња имају додатну повишену ноту нехуманости. Рат је против сваког човека на планети земљи који говори руским језиком.

И велики светски диригенат Рус Валериј Гергијев постао је непожељан и добио је отказ, само зато што је Рус

Свима је забрањено да бораве у земљама које су предузеле санкције против Русије. И онима који имају уговоре о раду као што је диригент Минхенске филхармоније, један од најистакнутијих светских диригената Валериј Гергијев, који је отпуштен шестог дана рата јер је Рус, а и познаје Путина. Роман Абрамович је напустио кормило фудбалског клуба Челзи. У страху су сви руски бизнисмени који послују по свету. Многима је до сада замрзнута имовина и банкарски рачуни, осим оних који су се одавно декларисали као опозиција и противници Путина, ка на пример Михаил Ходорковски. Студентима се отказују стипендије и укида школовање на евро-америчким универзитетима.

Драстичан пример свеколике мржње на квадрат су спортисти. По наређењу Томаса Баха, председника МОК, готово све светске федерације суспендовале су из даљих такмичења руске спортисте. Дакле, Љубодраг Дуци Симоновић је дефинитивно у праву. Међународни олимпијски комитет је по њему, али и по многим слободоумним људима, од оснивања „фашистичко легло“. Сетих се једног пасуса из моје књиге „Време краљице – успони и падови спортских идеала кроз историју“ у ком сам цитирао извод из оснивачког документа МОК-а који каже да је учешће на Играма дозвољено само цивилизованим народима. Није на тим играма било Србије, али ни Русије, која је била светска империја. Али зато је у Олимпијском комитету био и један руски гроф по имену А. Д. Бутковски. Он је био цивилизован јер је имао кућу у Паризу, али то остали Руси, поготово спортисти то нису били, јер нису ималу куће по Европи и нису били пријатељи са осведоченим расистом Пјер де Кубертеном.

Ни крива, ни дужна: И непунолетна клизачица Рускиња Камила Валијева (15 година)  осетила је мржњу спортских форума и Томаса Баха, председника Олимпијског комитета

Почело је са пионирком светског талента и највишег спортског мајсторства клизачицом Камилом Валијевом. Ова петнаестогодишња девојчица недавно је оптужена за узимање допинга у сред свог наступа на пекиншкој зимској Олимпијади. Правда је задовољена на Међународном спортском суду, па је наставила такмичење, али овога пута психолошки побеђена и разорена. Томас Бах је и поред пресуде суда, који је он основао, хистерично настојао да се дете дисквалификује, уз подршку Америке, Канаде и осталог англосаксонског света!

Све спортске организације под контролом САД

Седмог дана рата, канадско-америчка НХЛ, хокеј лига, донела је одлуку да из екипа одстрани руске играче под уговором! На челу те хистерије је Вејн Грецки, чувени бивши хокејаш, некада најбољи светски играч. Фудбал је већ избачен из свих такмичења, а Санкт Петерсбургу је одузето домаћинство финала Лиге шампиона. Јирген Клоп, тренер ФК Ливерпула, јавно је осудио Путина и Русију. Е мој Немче, седи на клупи и тренирај своје играче, не петљај се у политику коју не познајеш ни мало! А, и најбоље би било да као Немац бар будеш неутралан.

Сада су и Данил Медведев али су и сви други играчи и играчице тениса из Русије на удару. Питање је дана када ће и они бити избачени са свих такмичења. И тако редом, руски спорт као и сви Руси, како стоје ствари по Томасу Баху, кога слушају све светске спортске федерације биће дефинитивно прецртани, као да не постоје. То ће се по свој прилици убрзо десити, јер и све друге међународне организације су под контролом САД – ЕУ, ФИФА, МОК, УЕФА, светска здравствена организација, ВАДА, невладине организације, политичке институције. Углавном све организације од наводног значаја за свет и људе на планети су под контролом САД.

Далекометна руска артиљерија у дејству у Украјини

Али, Американци и сви њини сатрапи нису свесни неких чињеница. Руси дефинитивно стављају под контролу Украјину, која је срж њене безбедности, живота и смрти руске државности и опстанка руског народа. Због тога, следеће зиме Европа ће се смрзавати, индустрија неће радити, биће економски колапс, а Американци ће као и увек после свих ратова трљати руке? Само је питање, докле?

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Срби у Црној Гори могу опстати само ако престану да буду Срби

Јово

Инфлација и стога бесмисленост и штетност апела

Prenosimo

Српску децу Министарство за рад продаје за паре и извози у иностранство

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Микић Сања
Микић Сања
2 година раније

DA DA

ДМБ
ДМБ
2 година раније

Уз поздрав радакцији, хвала и похвала за објаву јасног и конкретног осврта проф. Томића на данашње лудило ЗАПАДА.

Alex Aleksic
Alex Aleksic
2 година раније

Sjajan tekst…sjajan presek …
Hvala veliko ,tako dobro ,tako jasno, tako istinito…
Uzivao sam citajuci istunu…❤❤❤

3
0
Would love your thoughts, please comment.x