Др Велкова: Пандемија је добро испланиран план поробљавања човечанства

 Глобални медицински апартхејд има за циљ поробљавање и економско ропство човечанства

“Јавно добро је изнад добра појединца“, говорио је др Менгеле

  • Земље са највећим постотком “вакцинисаног” становништва имају највећи број нових случајева ковида
  • Др Флавиа Гросан, пулмолог из Румуније, успешно је излечила неколико хиљада пацијената терапијом за упалу плућа уместо СЗО терапијом. Она каже да “пацијенти умиру од терапије, а не од ковида. “Сматра да управо токсични лекови и респиратори убијају пацијенте, као и превелика количина кисеоника, што може изазвати мождани едем и смрт.
  • Лидери афричких земаља који су одбли да уведу мере Светске здравствене организације (СЗО) , изненада су умрли!
  • Људи умиру од рака, кардиоваскуларних болести, можданих удара али се региструју да су умрли од ковида само зато што су били позитивни на нетачном и опасном тесту. Међутим, када је у питању ова лажна пандемија, људи умиру пре свега од неадекватне и агресивне терапије.
  • “Вакцине” су званично експериментална и привремено одобрена на годину дана. Додатни подаци биће објављени у децембру 2023. Сигурност није испитана. До сада је истраживање и одобравање вакцина трајало од 10 до 15 година. За колико су ове “вакцине” развијене и одобрене? За неколико месеци! У овом експерименту су заморчићи људи!
  • Докази из целог света су утврдили да земље са највећим постотком “вакцинисаног” становништва имају највећи број нових случајева ковида.
  • Зашто се “вакцине” нарочито препоручују старијима од 60 или 65 година, што је време за пензију? Чак им се и плаћа да се “вакцинишу”! У Србији је људима у старачким домовима био забрањен излазак годину дана и масовно су “вакцинисани” “да би се заштитили”. Резултати? У односу на јул 2020., број пензионера је (у јулу) смањен за 24.047.
  • Глупости: Маске се носе на улазу у ресторан али кад се седне, не морају се носити. У авиону се морају носити маске али кад се једе маске се скину и вирус не напада. До 20 часова вирус у ресторану не напада али послије 20 часова, креће у напад!

Разговор водила: мр.сц Арна Шебаљ

Др Слађана Велков рођена је 1964. године у Скопљу. Одрасла је у Србији. Студирала је медицину у Нишу и Скопљу где је и дипломирала. Радила је за УН у Македонији, као лекар опште праксе на хитном одељењу у Врању и у Кувајту као лекар и менаџер за развој медицине. Од 2006. године је одржала преко 300 бесплатних предавања, радио и ТВ гостовања о здравој исхрани и здравом животу укључујући све аспекте вакцинисања у 13 земаља: Саудијској Арабији, Индији, Аустралији, Шпанији, Кувајту, Бугарској, Словенији, Србији, Македонији, Хрватској, Црној Гори, Босни и Херцеговини и УСА.

др Слађана Велков открива многе непознате чињенице о епидемији Ковид 19
  1. Поштована докторице Велков реците молим Вас ради ли се овде о пандемији или о нечему другом?

Др Слађана Велков:
Оно што се данас догађа је добро испланиран план поробљавања човечанства. Људима се одузима слобода под изговором да је јавно добро изнад добра појединца! Исти мото је имао и др Менгеле, после чијег суђења је донесена Резолуција УН, 1948., Нирнбершки кодекс, којим се осуђује и забрањује експериментирање на људима под било каквим изговором укључујући и разне хитне случајеве као што су пандемије. Међународно веће за грађанска и политичка права из 1966. каже: “НИКО НЕ МОЖЕ БИТИ ПРЕДМЕТ МЕДИЦИНСКОГ ИЛИ НАУЧНОГ ЕКСПЕРИМЕНТА БЕЗ СВОЈЕ САГЛАСНОСТИ”

РОКФЕЛЕР фондација објављује 2010. документ “Scenarios for the Future of Technology and International Development”, у преводу, “Сценарио за будућност технологије и међународни развој”, који предвиђа Lockstep сценарио, где се детаљно описује тренутна пандемија: маске, затварања, потпуна контрола, мерење температуре и контрола уласка у јавни превоз и трговачке центре. Чак се и “пророчки” предвиђа да ће Кина прва изаћи из затварања, као и грађански протести и падање влада.

Сценарио пандемије новог вируса у потпуности припремљен

Кључни догађај је и ЕВЕНТ 201 – Догађај 201, октобар 2019, на којем се састају Фондација Бил и Мелинда Гејтс, болница Џон Хопкинс и Свјетски економски форум Клауса Шваба, који је приватна организација а “свјетски” мимикријски само по имену. Детаљно се разматра сценарио пандемије новог вируса, његов утицај на околину, путовања, контролу медија, интернет, цензуру, финансирање „вакцина“. И за пар месеци, у децембру 2019., на „велико чудо“, појавио се такозвани вирус.

Бил Гејтс, заговорник смањења броја становника на планети

Да видимо да ли су “светске” организације, које руководе овом пландемијом, заиста светске и ко стоји иза њих? Мислимо да је Светска здравствена организација – СЗО, организација УН -а, да се самофинансира и представља интересе држава чланица УН-а и да ради у нашем најбољем интересу? Но то није тачно! У финансирању СЗО-а су почеле да суделују и приватне фондације, попут Бил и Мелинда Гејтс и GAWI са око 20%, што је већи постотак од било које друге земље чланице. Тако је очигледно СЗО киднапована а њени програми за тоталитарну контролу се диктирају. Ко финансира, тај диктира.
Због тога је и УСА изашла из СЗО у свибњу 2020. да би се променом владе вратила у њу.
Ко је Билл Гејтс?
Он није филантроп, како га лажно представљају плаћени медији. Он је еугеничар (који се бави био-социјалним програмима за побољшање и контролу људске врсте). Као представник тзв. елите, стоји иза скоро свих агенди депопулације. Осим што финансира и утиче на СЗО, од 2016, и финансира истраживања Модерне на мРНА вакцине, а на ТЕД конференцији је најавио да је земља пренасељена и да ће уз помоћ „вакцина“ и контролом репродукције – читај стерилизацијом – смањити број људи на земљи за 15%. Он је недавно купио и фабрикуу за производњу Ковид тестова у Великој Британији.

Седиште Светске здравствене организације у Женеви, која је великим делом одговорна за катастрофалан развој епидемије у свету услед погрешних упустава
  1. Што можете рећи за све примењиване мере?

Др Слађана Велков:

У Аустралији је главна вест да се јури бегунац који је кинуо у празном лифту. Издат је налог за хапшење! Такође су побили и псе у азилу да људи не би путовали због усвајања паса. На Новом Зеланду се проглашавају мере због једног јединог случаја позитивног на ПЦР тесту, не болесног или умрлог, већ позитивног!

Маске се бацају по улицама, а вирус је наводно смртоносан

На ТВ-у пророчки најављују почетак нових ковид таласа који креће без обзира што се ниста није променило, иста су окупљања, исти временски услови, али бројеви на екрану расту. Чланови кризног штаба Аустралије разговарају преко скајпа са маскама иако су сами у просторијама. Спортисти не носе маске иако дишу један у другог, грле се и зноје али они који их гледају уживо морају их носити. Маске се носе на улазу у ресторан али кад се седне, не морају се носити. У авиону се морају носити маске али кад се једе маске се скину и вирус не напада. До 20 часова вирус у ресторану не напада али послије 20 часова, креће у напад. Ради се о “најсмртоноснијем вирусу” али се маске не одлажу у специјалне контејнере за биолошки отпад већ се бацају по улицама.

Многе маске су и саме пуне бацила, а представљају велику штету за здравље људи

На скуповима високо позиционираних политичара, нико не носи маске осим послуге, да газдама не би дисали за вратом, да не троше чист зрак и да зачепе уста и не комуницирају једни са другима осим преко дигиталних, строго контролисаних канала. На масовним партијским окупљањима у затвореном где нитко не носи маску – вирус не напада. Тешко је схватити и прихватити оволику гомилу глупости али нажалост, има доста људи који су хипнотизирани телевизијом и беспоговорно изврашавају наређења.

Било је и политичара који су одбили да уводе шизофрене мере, као што је председник Белорусије Алњександар Лукашенко. Он је изјавио: “Пандемија је психоза!” Одбио је 90 милиона долара од ИМФ и Светске банке (приватне банке које раде под маском УН) да уведе закључавање и нове мере својим грађанима. Затим је одбио и другу понуду од 900 милиона. Уследила је шарена револуција као одговор за непослушност.

Лидери афричких земаља који су одбили да уведу мере, изненада су умрли!

Споменути ћу њихова херојска имена. Председник Танзаније John Magafuli, председник Обале Слоноваче Hamed Bakayoko, председник Eswatinija, раније Свазиленда Ambrose Dlamini, председник Бурундија, Piere Nkurunziza. На председника Мадагаскара Andryja Ajoelinu који није увео мере и рекао да има природан лек за нови грип, извршен је неуспешан атентат. Народна Република Кореја послала је поруку СЗО-у рекавши да у земљи нема случаја новог грипа. Исто тако нема ни “вакцина”. Каква је колатерална штета настала због корона мера? Психозе, самоубиства, насиље у породици, операције су одлагане, нема превентивних мера и рехабилитације, али имамо последице и са економске стране. Целе земље су паралисане. За разлику од корпорација, које примају субвенције, велики дио малих предузетника су добили далеко мање или нимало и пропали су, а већина запослених је управо у њима.

  1. Какав је Ваш став око употреби маски?
Наметање маски – начин тренирања ропског понашања и размишљања
Српска фабрика “Галеника” произвела је сребрне маске које су квалитетније и боље штите од вируса

Др Слађана Велков: Уводи се обавеза ношења маски које су симбол модерног потчињавања, начин тренирања ропског понашања и размишљања.

Знамо чему служе маске. Носе их хирурзи да би се заштитили од прскања телесних течности и да би спречили ненамерно пљување у рану а не да би се заштитили од преноса „вируса“ између лечника и пацијента. Често ношење маске доводи до аутоинтоксикације. Дише се токсични ваздух који се избацује из тела, што може довести до респираторних болести и других поремећаја. Маске обесхрабрују комуникацију и дехуманизирају људе. Деца морају видети што осећају одрасли и друга деца, морају видети осмех. Читањем и тумачењем израза лица других, деца се социјализирају и обогаћују свој говор. Како ће деца научити изговарати слова ако не посматрају кретање усана и осећаје на лицу? Деца ускраћена за таква искуства могу значајно заостати у развоју.

Маске су лоше за ум, тијело и дух

Зашто смо онда приморани да их носимо? Због експеримента светске „елите“ чији је циљ застрашивање људи и контрола њиховог понашања. Ношење маски постепено мења човека, чинећи га покорним, шутљивим и беспомоћним. Особа која редовно носи маску је покорнија, склонија прихватању „нове нормалности“, што је скуп мера које лишавају људе законских права и слобода. Политичари не носе маске, очигледно знају нешто што остали не знају.

  1. Вољела бих чути од Вас нешто о ПЦР тестовима и о тзв. ВИРУСУ?

Др Слађана Велков:

ПЦР тестови не могу детектовати инфекције и нису одобрени за дијагностичке сврхе. На већини кутија је наведено “Није одобрено за дијагностичке сврхе”. На пример, ако желите да дијагностифукујете грип, није довољно урадити тест. Особа мора имати и симптоме као нпр. главобоља, цурење носа и слично. Аустријски парламентарац је јавно тестирао Кока Колу као позитивну!

Из несигурности и страха и кућним љубимцима се стављају маске, а несигурни тестови  показују да су позитивни и овце, козе, али и моторна уља и Кока-кола…

Председник Танзаније, доктор хемијских наука, John Magufuli је тестирао козе, овце, папају, моторно уље… који су се показали као позитивни. Са таквим лажним тестом и наводно забрањеним обдукцијама се праве лажне пандемије, лажно позитивних, лажно болесних и лажно преминулих. Овим лажним ПЦР тестом потпуно здрави људи проглашавају се зараженима и болеснима и тако се ствара лажна статистика болесних. Др Жарко Чворовић изјављује да медији објављују лажне бројеве тестираних и позитивних.
Да су ПЦР тестови непоуздани говори и чињеница да их је сама ЦДЦ, која их је одобрила, и повукла. Наиме, ПЦР тест је био одобрен од ЦДЦ по хитном поступку у фебруару 2020. а 25. српња 2021. ЦДЦ извештава да га повлачи из употребе од краја 2021. године, јер је ПЦР непоуздан и не разликује грип од ковида?

ПЦР тестови су несигурни и непоуздани

На основу таквог непоузданог теста се прави цела пандемија, а одузимају нам се слободе! И сам проналазач ПЦР теста др Кари Пулис, наглашава да се ПЦР тест не сме користити за дијагностику! Тест се ради на тако високим циклусима да би произвео лажно позитивне резултате, што је пак довело до преувеличаног страха што је припрема за прихватање “вакцина”. Медији приказују потпуно здраве људе као “случајеве”. Ти случајеви не постоје. И то све долази из извора на које бисмо се требали ослонити, политичари, лекари и медији. Посебно лекари који су својим кукавичком шутњом одлучили ставити своје плате испред етике. ПЦР тестови, осим што нису поуздани, нису ни сигурни. Само је Велика Британија вратила ЦДЦ-у 600.000 контаминираних тестова који су били лажно позитивни.

А што је са другим земљама које слепо верују и нису провериле ПЦР тестове? Све је више људи који имају разне симптоме, између осталог и симптоме тзв. Ковида, непосредно после тестирања.

Над преминулим пацијентима од Ковида 19 се не врше обдукције. Нема убедљивих аргумената зашто се то не чини
  1. Зашто се не раде обдукције?

Др Слађана Велков: Смртност од новог грипа се лажира тако што се, без обдукција, праве тестови на преминулима од хроничних и тешких болести, саобраћајних несрећа, самоубистава, и сви се проглашавају умрлима од Ковида. О томе је говорио др Пановски на македонској телевизији. Обдукција је јединствена научна метода за утврђивање правог узрока смрти. Обдукције су обавезне, није тачно да су забрањене, зашто се не раде? Када би се радиле, пандемије не би било! Да и не говоримо о томе што су људи негативни на тесту сахрањивани у лименим сандуцима? Зашто?

Др Зоран Станковић, бивши министар здравља Србије, је у једном интервјуу изразио сумњу да се обдукције не раде а људи сахрањују у лименим сандуцима, јер се можда људима узимају органи?

Орган се не може трансплатирати са мртвог тела

Прије 1968. године, смрт је званично наступала када циркулација престаје, срце не куца, витални органи не раде и дисање потпуно престаје. Тек када је амерички адвокат оптужио хирурге за превремену смрт, комисија на Harward Medical School у Америци је усвојила нову терминологију “мождана смрт” која не представља праву смрт јер тада срце и даље куца, притисак је нормалан, температура је нормална, витални органи као што су јетра и бубрези раде нормално и донор дише помоћу респиратора. Обратите пажњу, помоћу респиратора! Приликом вађења органа, често долази до наглих покрета јер је тело још увек живо, што омета процес вађења органа. Зато лекари дају анестезију “умрлом” да би осигурали несметан рад.

Цео свет је приморан на масовну вакцинацију, а вакцине су само експерименталне, непоуздане, чак и опасне

У кампањи трансплантације се упорно наглашава да се органи узимају са мртвих људи што није истина. Човек умире управо чином вађења органа.

Теорија да мозак умире после само 4 минута без кисеоника је нетачна. Имамо случајеве у пракси да људи живе нормалним животом годинама послије сат или два проведених у стању “мождане смрти”. Особа у “можданој смрти” дише, зноји се, срце јој ради, има температуру, брани се када се повреди скалпелом тако што јој порасте притисак и убрзају се откуцаји срца, или се пробуде на операционом столу, што се догодило у Чешкој 1999. у току вађења органа. Истрага је утврдила да је клиника добијала новац, ”да би брже доносила одлуке о вађењу органа. Има много примера када се послије “утврђене” мождане смрти пацијенти опораве и живе нормалним животом. Неуролог др Херман Дојчмен је проучио 230 дијагноза мождане смрти између 2000. и 2005. године: ”Често су нас звали да видимо пацијенте за које су дежурни лекари констатовали мождану смрт, али ми смо утврдили да мождана смрт није наступила. То се догађало у 30% случајева”, каже Дојчмен. Проф. др Рудолф Пишмајер, један од пионира трансплантацијске медицине и лауреат ”Mediziner des Jahres” за 1990. (цитат из часописа бр. 74, 2013.): “Када би рекли људима праву истину о трансплантацијама, не би више добили ни један орган”.

По закону из 2017. у Србији су сви постали донори органа. Уколико се некоме догоди саобраћајна несрећа из његовог тела се могу извадити органи осим ако се није изричито изјаснио и са собом не носи оверену изјаву да то не допушта. Породица се не пита. У случајевима када се лако може спасити живот, пацијент може умрети уколико је некоме потребан његов орган. Не ретко, људи умиру управо због вађења органа а не због последица повреда.

Невероватно, али истинито: У земљама са највише вакцинисаних има највише оболелих

Знамо да данас корупције има свуда па тако и међу лекарима. Некоме коме треба орган може уз помоћ корумпираног лекара, за новац, пронаћи одговарајући орган на одељењу пуном пацијената са здравим органима. Није им потребан никакав пристанак. Знамо за афере крађе органа широм света, за жуту кућу, за докторе који су за новац живим и здравим људима вадили органе. Иза новог закона у Србији, којим смо сви постали донори органа, се крије велики бизнис и застрашујуће могућности манипулације људским животима. Све земље бивше државе Југославије су измениле Закон о донацији органа по којеме је сваки грађанин потенцијални донатор органа, осим ако се не изјасни другачије током живота.

Како и зашто је нестао грип
  1. Докторице Велков, реците нам, где је нестао грип?

Др Слађана Велков: Очигледно је да су се преминули од грипа претворили у преминуле од Ковида уз помоћ лажног ПЦР теста. У Србији је на пример 2018/19 пријављено 116 000 обољелих и више од 300 умрлих, а у 2020. и 2021. нема оболелих од грипа. Грип је нестао! У Хрватској је 2019/2020 било више од 40.000 обољелих, а 2020. и 2021. ниједан.

У Енглеској у периоду од 2015. до 2019. преминулих од грипа је од 4.000 до 22.000 по сезони. А у 2020/2021 ниједан. У Немачкој је регистрирано 600 случајева грипа, а претходне године 184 000. Сваке две, три године нам се сервирају лажне епидемије како би се одржавао страх од болести и како би се пласирале нове вакцине. Једна од таквих лажних епидемија је била епидемија свињског грипа 2009., када је изазвана паника и експресно лансирана “вакцина” за свињски грип, које су осакатила многе људе а за које још увек државе плаћају обештећења за изазване последице. Такође је превара и епидемија шпанског грипа која није била ни шпанска нити грип, већ су људи умирали од последица “вакцина” против шпанског грипа. Да не говоримо о лажним бројевима умрлих као и лажним дијагнозама. Упала плућа је такође нестала. Годишње је у свету умирало око 4. 000 000 људи од упале плућа, сада је све то мистериозно нестало.

Осигурање у САД (према неким информацијама) плаћа болници за:

– Смрт од упале плућа 5.000 долара,

– од Ковид пнеумоније 13.000 долара а за

– смрт на респиратору 39.000 долара.

Пацијентима у болницама једино преостаје солидарност и међусобно помагање

Очигледан је интерес болница да дијагностицирају смртност од Ковида и то на респиратору. Лично сам срела човека, а чула сам и за друге случајеве, којима је понуђен новац да пристану да се умрли рођаци од инфаркта, можданог удара, саобраћајних несрећа, рака… прогласе умрлима од Ковида.
Из свега овога се може видети да је ова пандемија лажна, јер је базирана на неизолованом вирусу, контаминираним и нетачним ПЦР тестовима и лажној статистици болесних и умрлих. Параметар у дефиницији пандемије је тренутно број пацијената, а не број умрлих. Зашто се сви позитивни резултати броје као болесни? Зашто тест, а не клиничка слика? Тест није дијагноза, према СЗО и Агенцији за храну и лекове, као и према изумитељу ПЦР теста, нобеловцу Керију Малису.

ПЦР тест здраве људе проглашава за болесне

Тако се пандемија пропагира на основу броја тестираних, тестовима, чија вероватноћа нетачности досеже и до 98% и за које сама ЦДЦ Америке каже (21. јула 2021.), да не могу да разликују грип од ковида и да се повлаче до краја године.

ПЦР тестови су потпуно непоуздани, а неки су повучени из употребе

Дефиниција епидемије је “нагло оболевање већег броја људи на одређеном подручју у кратком раздобљу.” Дакле, болест са клиничком сликом, са симптомима, а не потпуно здрави људи који су само позитивни на тесту који нема никакве везе са дијагнозом. Ако уклонимо ПЦР тест који здраве људе проглашава за болесне, никаква пандемија неће постојати. Болнице су имале финансијске подстицаје да пријаве све смртне случајеве као умрле од Ковида. Већина „смртних случајева од Ковида“ настала је због пратећих болести, недостатка лечења и лажног теста којим су чак и самоубице и преминули у саобраћајним несрећама проглашавани за умрле од ковида.

  1. Од чега људи онда умиру?

Др Слађана Велков: Људи умиру од рака, кардиоваскуларних болести, можданих удара али се региструју да су умрли од ковида само зато што су били позитивни на нетачном и опасном тесту. Међутим, када је у питању ова лажна пандемија, људи умиру пре свега од неадекватне и агресивне терапије. СЗО је до сада издала 12 повучених, погрешних терапија. Ко је одговоран за последице погрешних терапија?

Замислите, од “опасног вируса” није умро нико ван болнице

А 2020. године није било ниједног оболелог од грипа, односно, 2021. има исто толико оболелих од “короне” као ранијих година од грипа. Проблем је што сада људи, за исте симптоме, преплашени хистеричним и лажним вестима, оду у болницу, а тамо их чека 12 погрешних терапија и респиратор. А када пацијента са секретом у плућима, укључите на респиратор, алвеоле пуцају и човек умире гушећи се. Кардиолози упозоравају да се пацијенти који имају инфаркт, погрешно лече од ковида јер су симптоми слични, само зато сто су позитивни на нетачном ПЦР тесту. У 2020. години је умрло много више пацијената од рака него претходне године, зато што се операције одлажу. Од “опасног вируса” није умро нико ван болнице, замислите. Пандемија невиђених размера, а НИКО није умро ван болнице!?

Дезинфекција јавних површина се врши у многим земљама, а резултати успешности су непознати

Зашто више не постоје друге болести? Већина земаља је потписала договор са Светском банком да добије кредите за отварање тачног броја ковид центара, одређени број тестова, за обуку доктора, изолациони капацитет, респираторе… И када се испуни програм по ставкама, тада стиже новац. Морају направити толико и толико тестова да би добили новац а нама на ТВ-у кажу да се тестови раде због нашег здравља.
Дају новац под уветом да се он потроши на тестирања, социјалну дистанцу, респираторе, центре…

Др Гросан: пацијенти умиру од терапије, а не од ковида

Др Флавиа Гросан, пулмолог из Румуније, успешно је излечила неколико хиљада пацијената терапијом за упалу плућа уместо СЗО терапијом. Она каже да “пацијенти умиру од терапије, а не од ковида. “ Сматра да управо токсични лекови и респиратори убијају пацијенте, као и превелика количина кисеоника, што може изазвати мождани едем и смрт. Знамо да су у многим земљама пацијенти олако и без потребе стављани на респиратор, као што је то било у Енглеској где је оправдање за интубирање у првих 24 сата било да пацијенти не би заразили друге пацијенте дишући. У многим земљама је кориштен и лек Ремдесивир који је био повучен из употребе, јер је код великог боја пацијената изазивао отказивање рада бубрега послије само 10 дана употребе. Знамо да при отказивању рада бубрега долази до застоја течности у плућима. Терапија је опаснија од саме болести. Међутим, постоји још нешто што изазива одређене симптоме, управо онда када се најави талас “обољелих”.

др Флавиа Гросан из Румуније доказала је да пацијенти умиру од погрешних терапија

У марту 2020., за време боравка у једној арапској земљи, у зору ме је пробудила јака главобоља и чудан мирис. Кроз прозор сам видела мале облаке некаквог плина који пада по улици. Нестали су за петнаестак минута. Тог дана сам добила температуру, малаксалост, течну столицу, тешко сам дисала… све је трајало десетак дана. Укућани су реаговали слично. Истог дана када се то догодило, локалне новине су објавиле да је тог јутра нађено на хиљаде мртвих птица у тој области.

Хрватска докторица Нада Јуринчић пита “зашто се не прави диференцијална дијагноза како би се искључили други могући узроци болести, попут тровања или бактеријских упала, већ се одмах дијагностицира ковид?” Да ли је тзв. ковид заиста заразна болест или се пак ради о некаквом тровању?

Познајем доста људи који, иако болесни или позитивни, нису заразили ниједног члана обитељи, што би било апсолутно немогуће да се ради о тако инфективном вирусу као што нам на телевизији говоре. Људи оболевају када се заједно нађу негде а не заражавају се једни од других. Не оспоравам да има болесних људи али ако је у питању отров, онда треба зауставити тровање а не убризгавати још отрова “вакцинама” и уводити мере које немају никаквог оправдања.

Брутално насиље: Полицајци су мушкарца оборили на плочник, јер није имао маску, легли преко њега и гушили га док је син неутешно плакао

Пријатељица из Загреба је усликала двојицу у скафандерима како запрашују градску аутобуску станицу по мраку. У Србији су се изненада појавили аутомобили из којих се шири некакав плин, наводно, наводно запрашују комарце, и то у децембру! У марту 2020. у Србији су се такође изненада, појавили дронови из којих се врши некакво запрашивање. Мали авиони круже у зору изнад градова и избацују некакав сумњив плин. Знамо да се комарци запрашују веома опасним отровима органофосфатима који између осталог, изазивају и плућну тромбозу која се одликује тешким дисањем, високим Д-Димером, ниском сатурацијом кисеоника… што су веома слични симптоми као код ковида. Зашто нема никаквих токсиколошких анализа крви? Многи лекари сумњају да је ковид, уствари тровање из ваздуха.

Страх утиче на оболевање и смрт
  1. Знамо како је страх, рекла бих, најбитнији фактор у провођењу овог глобалног наратива. Што кажете на то?

Др Слађана Велков: Страх је такође један од битних фактора који утиче на развој болести па чак и смртност. Када осетимо страх, ослобађају се адреналин и кортизол, хормони стреса који убрзавају срце да би пумпало више крви и кисеоника у мишиће и припремило нас да избегнемо ситуацију које се бојимо. Тада витални органи раде на минимуму да би се уштедела енергија док опасност прође. Ако нас јури лав, онда ће адреналин обавити задатак и наши оснажени мишићи ће нас спасити тренутне опасне ситуације. Међутим, ако седимо испред телевизора преко кога се непрекидно подгрева страх медијском пропагандом, адреналин се непрекидно лучи а мишићи су неактивни и сав вишак адреналина не служи стварним потребама већ оштећује органе, прије свега срце и кардиоваскуларни систем. Ноцебо ефекат (супротно од плацеба), је моћ ауторитета да утиче на веровање пацијената да ли ће умрети или живети. Пацијенти почињу умирати оног тренутка када им доктор каже колико им је још живота остало. Доктор може лошим прогнозама и негативним ставом изазовати огроман страх код болесника и на тај начин допринети тежем току болести или чак и смрти.

Вакцине су експерименталне, несигурне и опасне, опасније и од вируса короне

Сетимо се експеримента са гиљотином. Када су човека уверили да га воде на гиљотину и да ће умријети, а уместо гиљотине су пустили да на његов врат падне ручник натопљен топлом водом, да симулира крв, он је умро истог тренутка јер је веровао како ће умрети. Када некоме, на пример, кажемо да има рак, већ после неколико сати ће станице имуног система престати са радом јер су упорним и дугогодишњим понављањем да је рак смртоносна и неизљечива болест, људи програмирани да умиру. Док смо у стресу и у програму смрти, станица затвара своју мембрану и не прима хранљиве материје, нити отпушта токсине, па тако станица за станицом изумиру.

Људи су постали заморчићи
  1. Што данас, након више од године дана од употребе тзв. вакцине против КОВ-19 можете рећи?

Др Слађана Велков: Све се чини, да под сваку цену, што више људи прими ову, очигледно штетну, супстанцу. Пропаганда страха, хорор по болницама, медији пропагирају патњу и смрт, затварају људе, јављају се психички поремећаји због усамљености и страха… а све то, да би се приморали на “вакцинисање”! “Вакцине” су званично експериментална и привремено одобрена на годину дана. Додатни подаци биће објављени у децембру 2023. Сигурност није испитана. До сада је истраживање и одобравање вакцина трајало од 10 до 15 година. За колико су ове “вакцине” развијене и одобрене? За неколико месеци! У овом експерименту су заморчићи –  људи!

Одузимају се основна права и слободе, људи се уцјењују и присиљавају а за последице експерименталних вакцина нико не одговара. Ни произвођач ни држава која уцењује. Потписује се сагласност на особну одговорност. У Америци постоји федерални суд за обештећења од последица “вакцинисања”, Vaccine Court, који је до сада исплатио око 4,5 милијарди долара одштета за последице од разних вакцина. Да ли такав суд постоји у Србији или Хрватској?
Докази из целог света су утврдили да земље са највећим постотком “вакцинисаног” становништва имају највећи број нових случајева ковида.

Неки делови свијета, као што су Исланд и Гибралтар, имају између 90% и 100% своје популације “вакицнисане”, али ипак имају велики број нових болести. У другим деловима света стижу извештаји да је 75% новозаражених међу потпуно “вакцинисаним”. Амерички званичници јавног здравља  кажу да потпуно “вакцинисани” морају носити маске, признајући тако да “вакцине” не пружају никакву заштиту. Други здравствени званичници извештавају да су “вакцине”добре само 6 месеци и да су појачивачи (бустери) неопходни.

У Македонији је ТВ 24 вести објавила да у болницама леже углавном “вакцинисани”. Такође, иста ТВ је објавила да су у Тетову, сви умрли од ковида, били “вакцинисани”. Четрнаест пацијената који су живи изгорели у пожару у ковид болници у Тетову, проглашени су за умрле од ковида!

Отрови пронађени у вакцинама у Јапану, Шпанији, Немачкој…

Људи се присиљавају уценама и одузимањем основних људских слобода како би примили експерименталне “вакцине”за чије последице не одговара нити произвођач, ни влада која условљава да је примите а потписује се сагласност да примате на особну одговорност. Лекари предвиђају застрашујуће последице. Др Владимир Зеленко из САД-а, изјављује да ковид “вакцине” изазивају угрушке крви, инфаркте, мождане ударе, док као хроничне последице наводи аутоимуне болести, туморе и стерилитет. Др Зеленко је успешно третирао пацијенте са Хлорокином и Ивермектином који су снажни антикоагуланси – спречавају стварања крвних угрушака. Медији широм света не објављују и цензуришу масовну смртност од “вакцина, као и упозорења лекара и научника широм света. Расправа нема.

Лекари у болницама широм света углавном примењују терапију која им је одређена од СЗО

Др Велберген у својој студији описује да су еритроцити “вакцинисаних” особа слепљени и тешко се крећу. Др Роберт Јанг је нашао графен оксид и паразит Трипаназома у бочицама тзв. ковид вакцина. Патолози у Немачкој и Шпанији су такође пронашли графен оксид у тзв. вакцинама. Графен оксид је веома токсичан и има магнетна својства, изазива оштећење станица и згрушавање крви. Јапан је одбио 1.63 милиона “вакцина” Модерне јер су у њима открили магнетне честице. Патентом нове технологије за контролу ума Рокфелер института, “Flipping a Switch Inside the Head”, је омогућена бежична контрола можданих станица, свести, емоција, менталног стања, здравља, чак и изазивање смрти, притиском на гумб.

Зашто се “вакцине” нарочито препоручују старијима од 60 или 65 година, што је време за пензију? Чак им се и плаћа да се “вакцинишу”! У Србији је људима у старачким домовима био забрањен излазак годину дана и масовно су “вакцинисани” “да би се заштитили”. Резултати?

У односу на јул 2020., број пензионера је у Србији (у јулу 2021.) смањен за 24.047.

  1. И за крај, поштована докторице Велков, што би сте нам рекли као закључак?

Др Слађана Велков: Са свим овим квази научним методама и манипулацијама, комплетна медицинска наука је бачена у воду а народ изманипулиран. Ко профитира а ко губи? Фармакоиндустрија и банке профитирају.

А губимо сви ми јер нам се одузима слобода а због закључавања и рестрикција се уништава економија, енормно се задужују државе и улази се у дужничко ропство. Уводи се тотална контрола и социјални бодови, лагано се укида кеш плаћање, прерасподељују се ресурси и формира друштво у коме могу да суделују само послушни. Бројке се лажирају, људи осиромашују, уводе се забране малим фирмама док велики центри раде несметано. Овде се очигледно ради о глобалном медицинском апартхејду чији је циљ поробљавање и економско ропство човечанства.

Ни трећа ни четврта доза нису крај, сертификат важи само неколико месеци, до следеће дозе. Зашто лекари, професори и научници који имају различите ставове о пандемији, немају право да супротставе своје ставове већ им се прети отказом и одузимањем лиценце?

Резолуција (2361) о обавезном “вакцинисању”, усвојена 2021. у Већу Европе, садржи два важна чланка:

Члан 731 каже: “…примање вакцина је необавезно и нико не сме бити под политичким, друштвеним или другим притиском да прими вакцину ако то не жели.

Члан 732 каже: “Осигурати да се нико ко није примио вакцину, због потенцијалног здравственог ризика или неспремности да га прими, не буде дискриминисан.”

Да ли ће се покренути истрага о одговорности Светске здравствене организације

Њихови играчи су и нови али и већ испробани ликови. У Србији на пример, водећи члан “кризног штаба” је др Предраг Кон који је хапшен у претходној лажној пандемији свињског грипа 2010., где је огроман број вакцина купљено а затим уништено. Такође је српској јавности познат и др Зоран  Бекић који је исто тако хапшен 2010. као дио организиране криминалне групе која је добијала провизије од шест фармацеутских кућа и деци непотребно преписивао терапије против рака или двоструке и троструке дозе. На челу здравства је министар кога неки медији зову “Др Смрт” и повезују га са Земунским мафијашким кланом. Он је у Србији и увео обавезно вакцинисање 2016. под присилом одузимања деце и прогласио је све грађане за доноре органа.

Корупција у СЗО и УН

Очигледно је да су институције УН-а, као СЗО, Светска банка, ММФ злоупотребљене и киднаповане, преузете од приватних организација које очигледно раде на нашу штету. Због тога је потребно или враћање УН на изворне принципе (што је вероватно немогуће с обзиром на очигледну метастазу корупције у УН-у) или излазак из ове киднаповане, криминалне организације и њено укидање и процесуирање свих корумпираних. (Бил Гејст и Rockefeller Foundation су такође финансирали и СЗО документ којим се уводи Дигитални зелени сертификат, који је очигледно механизам поробљавања и контроле).

Исто је и са “демократским” системом. Сведоци смо да је такав систем злоупотребљен и да су права и слободе грађана суспендовани под изговором лажне пандемије. Захваљујући пирамидалном систему власти, на чело влада и држава се постављају марионете, креиране на обукама Клауса Шваба на Светском Економском Форуму, који не ради за добро грађана већ управо супротно.

Погледајте само масовну репресију полиције против мирних демонстраната у “демократским” земљама. Управо супротно, сурова тиранија на делу. Меркел, Путин, Макрон, Тони Блер, Јакинда Ардерн, Ана Брнабић …., су само нека од имена оних који су завршлили обуке на Светском економском форуму.

Систем је очигледно труо и корумпиран и треба га из корена заменити праведнијим који ће заиста заступати интерес грађана а не служити глобалистима као полуга нашег поробљавања. Доле квазимедицинском фашизму! ЖИВЕЛА СЛОБОДА!

Линк: https://borbazaistinu.rs/dr-s-velkov-pandemija-je-dobro-isplaniran-plan-porobljavanja-covecanstva/

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Србима намећу статус вечитог кривца за све ратове и сва зла овог света и улогу нових „нациста“

Prenosimo

Зашто Запад непрекидно покушава да уништи Русију

Prenosimo

Задатак који се поново налази пред нама је – слобода и уједињење

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x