Двери: Забранити промоцију хомосексуализма

Не желимо Београд као престоницу хомосексуализма

  • Двери препоручују Влади Србије да забрани геј параде у наредних 100 година

Најављена геј парада у септембру није ништа друго него продужена рука НАТО пакта у Србији и нови покушај даљег урушавања наших традиционалних духовних, моралних и породичних вредности. Не може бити случајно то што западни центри моћи широм света стално каче ЛГБТ заставе на своје амбасаде, јер је то очито нова тоталитарна идеологија којом желе да завладају светом.

Српски покрет Двери предложиће новом сазиву Народне скупштине да усвоји Закон о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима и препоруку Влади Србије о забрани геј параде у наредних 100 година јер једноставно не можемо да прихватимо да дете треба да има тату и тату или да се пре подне осећа као мушко а поподне као женско. Не желимо Београд у септембру као европску престоницу промоције хомосексуализма, порнографије и свих других видова изопачености које се могу видети на масовним геј парадама широм света.

Најављена септембарска парада у Београду представља такође и безбедносни и здравствени ризик и треба је отказати и из тог разлога. Ово последње посебно с обзиром на ширење тзв. мајмунских богиња које према разним јавним изворима највише преносе управо хомосексуалци.

Да ли је Србији потребно да у септембру буде домаћин за 100.000 хомосексуалаца из читавог света и да ли земља Светог Саве то себи сме да дозволи?

Српски покрет Двери ће се укључити у све парламентарне и ванпарламентарне мирне и демократске активности да ова најављена септембарска срамота у српској престоници буде забрањена.

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Кад ће председник Србије Александар Вучић да посети Црну Гору

Јово

О злоупотребама деканке Снежане Николић на факултету Фаспер

Gost autor

Хрватски национални сојеви

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x