Вучић је још увек жив, толико жив да живљи не може бити

Опасни плес са смрћу

Већ осам година трају наводни непрекидни покушаји атентата и убиства председника Србије

  • Убијање Вучића траје стално, већ годинама, наводно, са свих страна га покушавају убити, са неба, из шуме, са земље, из аутомобила, са планина, са кровова високих зграда, преко инернета, нарочито преко Фејсбука, Твитера, Инстаграма…
  • Вучићев мадијски тим вероватно је проценио да оваква кампања атентата доноси политичке поене председнику и зато се спин вестима, информацијама из непознатих извора стално подгрева и развија маркетиншким акцијама прича о угрожености председника Србије.

 Пише: Јово Вукелић

Најновију кампању да Вучића  хоће да убију покренуо је пре дан-два у парламенту неки нови, непознати посланик Србислав Филиповић са листе „Александар Вучић – за нашу децу“. Он је помињао „неке кланове у опозицији око Ђиласа и Јеремића са криминалцем Чабом Дером“ који хоће да убију Вучића и тражио хитну истрагу…

Убијање Вучића траје стално, већ годинама, наводно, са свих страна га покушавају убити, са неба, из шуме, са земље, из аутомобила, са планина, са кровова високих зграда, преко инернета, нарочито преко Фејсбука, Твитера, Инстаграма – а он је још увек жив, толико жив да живљи не може бити!

Иако је наводно било много припрема и покушаја атентата на председника до сада није ухваћен ниједан атентатор

Покушавају да га убију и вође опозиције и анонимни, непознати грађани, и њих органи присиле хапсе, одводе у затвор, суде, није важно да ли су они реално опасни по његов живот, јесу ли они способни да убију,  или је у питању само вербални деликт. Није важно да ли је председник Вучић био физички угрожен, важно је да је њему прећено смрћу и да се он осећа угрожено, преплашено…

Има председник параноју да је мета, стална мета најгорих убица свих профила и из Србије и из иностранства. Он је уплашен од насилне смрти, у грозници је, страх надвладава све остало и он је непрекидно опседнут разним атентатима…О томе он повремено и сам говори, прича…

О овом феномену смо већ писали 1. јула  2018.  године у тексту . Измишљaњем aтентaтa Вучић дaје себи већи знaчaј и скреће пaжњу сa кључних, битних проблема и питања у држави

У том тексту смо констатовали да већ шест годинa трaју непрекидни „покушaји убиствa“ председникa Србије и државни удари. Параноични страх овладао је председником Србије и он се из те ужасне опсесије очигледно не може извући. А као и да ужива у томе.

Ускоро ће 8 година да Вучић има апсолутну власт у Србији и поставља се питање: Да ли ћемо о покушајима атентата на председника слушати до краја редовног председничког мандата 31. маја 2022. године?

Биће то пуних десет година, тачно цела деценија “атака” на живот председника Србије!

У страху су велике очи: да ли се Вучић стварно плаши да ће га убити?

Хајка преко Пинка, ТВ Хепи, Информера, Телеграфа и других штампаних медија да председника могу убити сваки дан, да је његов живот угрожен ствара атмосферу линча према сваком ко било шта негативно изговори о председнику Србије.

Много људи из Србије је хапшено, саслушавано, испитивано у полицији и тужилаштву због претњи Вучићу преко друштвених мрежа, а многи су и осуђени, изгубили су посао, а неки су и трагично завршили своје животе, било да су умрли у затвору, или су настрадали под нејасним (сумњивим) околностима.

Од стране Министарства унутрашњих послова јавност је била обавештавана о покушајима атентата на Вучића у више од десет наврата, а најдрастичнији случај је био припрема атентата у шумици код Јајинаца октобра 2016.

И тада и данас смо постављали питање: коме је у Србији интерес да се стално, непрекидно пласирају овакве драматичне вести о угрожености председника и да се ствара атмосфера скоре ликвидације А. Вучића, председника Србије?

Вучићев мадијски тим вероватно је проценио да оваква кампања доноси политичке поене председнику и зато се спин вестима, информацијама из непознатих извора и изјавама сарадника из његовог окружења стално подгрева и развија маркетиншким акцијама прича о угрожености председника Србије.

Још једном констатујемо да је ово врло опасна игра и акција коју воде Вучићеви спин доктори и медијски могули.

Поред толико великих брига за јавне, државне, народне интересе Вучићу само још хвали брига о сопственом животу

На једној страни реч је о пропаганди, злоупотреби, манипулацији јавним мњењем и бирачима. Реч је о класичној превари бирача и намицању политичке подршке срачунате са најмпримитивнијом емотивном ујдурмом.

На другој страни, изругује се, омаловажава и дезинтегрише читав безбедносни систем једне државе, њене институције и органи којима је наметнуто да се баве паралелном стварношћу насталом у чистој уобразиљи председникове маште. Јер, државне институције требало би да се баве уставним надлежностима у оквирима закона.

Зато: доста са убијањем Вучића!

 :::::::::::::::::::::::::::::::::

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Трновит пут Корице до великог спортског аса и рекордера

Јово

Менажерија “Мулти-Фрути” мултивитаминских студија на Београдском Универзитету

Gost autor

Запад угасио два канала међународне руске телевизије

Prenosimo
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x