Društvo, Politika, Prenosimo, Slobode, Srbija

Vučić je ogoljeni diktator

SAOPŠTENJE VOJNOG SINDIKATA SRBIJE POVODOM OTVORENE DIKTATURE U SRBIJI

 

  • Progonom, mobingom, zastrašivanjem, davanjem otkaza vodećim članovima reprezentativnog sindikata u Vojsci Srbije utabavan je put za mnogo ozbiljnija nedela i zločine koja su danas sabrani u tamni vilajet otimanja države, sudstva, zakona…
  • Nevina deca leže na robiji
  • Sveznajući Predsednik Države i ogoljeni diktator koji je duboko zagazio u blato najcrnjih strahovlada
  • „Direktorska dvorska luda“ (Z. Babić) posle zločina pokušava da bude duhovit u svojim izjavama medijima
  • U toku je uništavanje srpske vojske, srpskih institucija, pljačka državne imovine i srpske države, koja je danas mafijaška prćija jednog čoveka, jedne stranke i ideopoklonika

  1. februara 2019.

 

Kada u Srbiji u tamnici držite nevinog 17-godišnjeg mladića pod lažnim optužbama da je nosio maketu vešala (maloletnik je pušten tek posle pet dana iz zatvora– prim. urednika), a prikrivate da je Vaš omiljeni karijerni partijski bizgov (Zoran Babić, prim. ured), ubio nevinu ženu na autoputu kod Doljevca onda ste vi ogoljeni diktator koji je duboko zagazio u blato najcrnjih strahovlada u poslednjih 50 godina u Evropi.

Zbog bahatosti državnog činovnika izgubljen je ljudski život

Ovakvo stanje stvari u Srbiji u atmosferi društvene klaustrofobije gde nevina deca leže na robiji dok su suspendovani Ustav, zakon i institucije države, a „direktorska dvorska luda“ posle zločina pokušava da bude duhovit u svojim izjavama medijima, svoje korene ima u progonu prvog reprezentativnog sindikata u Vojsci Srbije.

Upozoravali smo da je progonom, mobingom, zastrašivanjem, davanjem otkaza članovima Vojnog sindikata Srbije utabavan put za mnogo ozbiljnija nedela i zločine koja su danas sabrani u tamni vilajet otimanja države, sudstva, zakona…

To Srbiju čini jedinstvenom zemljom bezakonja, gulaga i kriminalnom oazom u 21 veku i to u samom srcu evropske civilizacije.

Verovatno da je Sveznajući Predsednik Države čuo da postoji Ustav, institucije sistema, državno ustrojstvo… Da se njihovom uzurpacijom ozbiljno rizikuje od osvete istih kada nestanu ideopoklonici, klimoglavci, sudije koje to nisu, paraziti koji to jesu i koji su u svakoj vlasti. Uvek dođe dan kada Car ostane sam… uči nas istorija.

Progon Novice Antića i Predraga Jeftića

Sa druge strane, nastavak progona Vojnog sindikata Srbije posle nezakonitog otkaza Novicu Antiću, predsedniku Vojnog sindikata Srbije i pripreme istog postupka za Predraga Jevtića, generalnog sekretara Vojnog sindikata Srbije samo je korak ka produbljivanju krize i razaranje demokratskih institucija.

Nezakonit i nepravedan otkaz: Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije bahato izbačen na ulicu, suprotno Zakonu i Ustavu

Šta je sledeće?

O tome treba da razmisli slobodoumna Srbija u SANU, među studentima, profesorima, radnicima, seljacima, veteranima i poštene sudije koji nisu pristale da budu otirači uništitelja države.

Crvena linija je odavno pređena.

I olako paranoidna opsednutost vešalima Sveznajućeg Predsednika, može probuditi maštovitost Tomasa de Torkemade, zločinačkog sveštenika inkvizicije koji je upravo na ovu spravu poslao najveći broj ljudi.

Da se iz progona, gaženja ljudskih i sindikalnih prava, ubijanja bahatošću nedužnih ljudi na autoputu, rušenja i otimanja, puštanjem čopora izvršitelja koji kao besni psi otimaju sirotinji crno ispod nokata, pljačkom partijskih apartčika i rodbinskih klanova vrlo lako može krenuti i u fizičke likvidacije neistomišljenika.

Energični protesti i zahtevi i vojnih penzionera Srbije

Vučić priprema prekrajanje granica Srbije

Kao i onog dela Srbije koji svojim nepristajanjem na režimsku dramsku-rijaliti onaniju jeste prst u oku vladajućoj kriminalnoj organizaciji u Srbiji i zapadnih službi čiji su projekt od 2012.godine.

Sve u cilju uništavanja srpske vojske, srpskih institucija, pljačke državne imovine i srpske države, koja je danas mafijaška prćija jednog čoveka, jedne stranke i ideopoklonika.

Naše NE diktaturi jeste suštinska borba za biološki opstanak srpskog naroda i čuvanje vekovnih granica Srbije, čije se prekrajanje priprema u atmosferi linča daleko od očiju tog istog naroda koji je vekovima krvario za svaki pedalj domovine.

Zahtevamo da odmah na slobodu pustite nevinog dečaka (pušten je iz zatvora 8. februara, prim. ured.) i poništite neustavne i nezakonite odluke o progonu naših predstavnika.

Da narodu vratimo državu, a državi institucije!

……………………………………

Izvor, Vojni sindikat: https://www.facebook.com/www.vojnisindikatsrbije.rs/posts/2204638859776657?__tn__=K-R

Podeli:

Postavite komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of