ВУЧИЋ ИЗДАЈНИК ИЛИ ПОДАНИК

Србија у УН гласала против Русије – јединог моћног и правог пријатеља

 

  • Србија се сврстала уз НАТО, наше осведочене непријатеље и све приче о српској неутралности и суверености, овим потезом су поништене
  • Ништа не може овај потез српске власти да оправда.

Пише: Мирјана Анђелковић Лукић

Србија се изгласавањем резолуције у Уједињеним нацијама против Русије, сврстала у јединствен антируски фронт који предводе САД.

Србија се сврстала уз НАТО, наше осведочене непријатеље и све приче о српској неутралности и суверености, овим потезом су поништене. Све у Србији се своди на бедну пропаганду, по којој ми, ето, као мали и нејаки – морамо! Шта морамо? Због чега се наша влада није угледала на Кинезе и Вучићевог „брата“ Сија, који је био уздржан. Зар није могла и Србија да буде уздржана? И то би свако разумео.

Али не, Вучић је морао да улизички покаже како је уз НАТО, који нас је пре 23 године дивљачки бомбардовао и тада су нас сви у свету, као данас Русију, прогласили окупатором и злочинцима. Све западне европске земље су тада гракнуле на Србију; да ли се Вучић сећа тих дана? Био је у Милошевићевој влади,  министар неки, ваљда се сећа тих дана, док су његови вршњаци ратовали на Косову и Метохији, он се усељавао у луксузни стан у „Црвенкапи“? Није ваљда заборавио, не пати ваљда од деменције.

Жалостан потез, на нашу срамоту! Против јединог моћног и правог пријатеља!  Ништа не може овај потез српске власти да оправда. Тим потезом обрукали су Србе, који смо од тог истог света пропатили  много  због отимања наше територије. Том отимању је добрано допринео актуелни председник Србије, који би требало да буде и мој председник, али после овог гнусног чина, ја га се јавно одричем!

Александре Вучићу, ви више нисте мој председник!

5 1 vote
Article Rating

Related posts

Маскарада о људским слободама и правима

Јово

Филип Вукајловић: Најистакнутији организатори и предводници непотизма и корупције у академској заједници Србије долазе из руководства САНУ

Gost autor

Вук и српски језички поломи

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x