Друштво, Преносимо, Србија

Вучићу, станите пред огледало и застидите се, прекршили сте правне, људске и моралне норме

 

Револтирана лекарка Татјана Славковић огорчена на злоупотребе, противзаконитости и расипништво председника Србије

 

  • Писмо „захвалности“ А. Вучића, које ових дана и даље стиже на адресе 700.000 пензионера наишло је на масовни бес пензионера који протествују и јавно одговарају на лицемерно писмо
  • Др Славковић: Ви сте злоупотребили моју приватну адресу да ми се обратите, а ми нити смо било какви пријатељи, нити смо заједно чували овце, а и то је противзаконито јер ја Вама нисам дала своју визит карту
  • Шаљући ми ово писмо опет сте за папир , копирање, слање завукли руку у мој џеп
  • Вучићев поступак слања писма пензионерима супротан Уставу Србије

Пише: др Татјана Славковић

 

Обраћам Вам се овако, иако ми је ужасно мука , јер Ваша личност привремено представља највишу институцију ове земље.
У сандучету сам затекла коверту са писмом. И слику коверте, а и писмо представљам јавности.

Прво морам да истакнем да је недопустиво да Председник једне државе користи страначко обележје обраћајући се грађанину. По мом мишљењу овакав поступак је у потпуности супротан Уставу ове земље.

Завукли сте руку у мој џеп и одузимали новац

Друго,  Ви сте злоупотребили моју приватну адресу да ми се обратите, а ми нити смо било какви пријатељи, нити смо заједно чували овце, а и то је противзаконито јер ја Вама нисам дала своју визит карту па тиме ни сагласност да на тај начин самном комуницирате.

Текст писма не желим да коментаришем јер толиком лицемерју не могу, и не жели да се конфронтирам. Да бих то могла морала бих и сама да поседујем велику количину лицемерја и фриволности.

Законом о привременом уређивању начина исплата пензија, а који је противуставан, Ви сте директно завукли руку у мој џеп и одузели ми Уставом загарантовано и мојим преданим радом, у својој професији, стеченим правом да уз своју пензију животарим.

Ко је платио трошкове слања 700.000 писама

Чуди ме да исто тако нисте одлучили да ми конфискујете и део стана или аутомобил које сам такође стекла својим, и искључиво својим радом. Овај поступак се нимало није разликовао од партизанских одузимања Брозове владавине који сада Закон о реституцији “покушава” да испегла.

Карикатура Душана Петричића

 

То што истичете свој рад од зоре до зоре не служи Вам нимало на част, јер Ви радите само у политици. Ви уопште немате појма о томе шта значи радити у професији и живети од свог рада.

Шаљући ми ово писмо опет сте за папир , копирање, слање завукли руку у мој џеп. Ово сигурно није платила ни Ваша странка, а ни Ви лично.

Господине Председниче,

да ли Вашу савест опседа сазнање о томе колико је људи умрло не дочекавши те тако, са Ваше стране, обећане велике пензије?

Станите пред огледало, добро се погледајте и застидите се, јер сте се са толико прекршених правних, људских и моралних норми обратили некоме ко је часно и поштено стицао скромне материјалне вредности , достојанство и углед, и кога је ово Ваше обраћање бескрајно револтирало.

Извињење ћу прихватити од државе онда када ми се врати сав одузет новац и то са припадајућом каматом, а за шта ћу се борити до Стразбура.

Нека Вам је на част скромност и смерност на које се позивате, али се добро преиспитајте да ли тако нешто уопште познајете, а камо ли поседујете.

Са поштовањем др мед Татјана Славковић

…………………………………

Извор: http://www.pravda.rs/2018/11/20/panika-u-sns-penzioneri-masovno-odgovaraju-vucicu-od-njihovih-poruka-im-se-dize-kosa-na-glavi/

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
старији
новији
Inline Feedbacks
View all comments
Suzana Milicevic
Suzana Milicevic
3 година раније

Izrazavam svoje postovanje cenjenoj lekarki! Identicno osecanje, iste misli sam imala otvorivsi kovertu, kakav bezobrazluk, kakva bezocnost! Istina, samo sam rezignirano pocepala pismo u komadice..