Друштво, Преносимо, Србија

Вучићу, станите пред огледало и застидите се, прекршили сте правне, људске и моралне норме

 

Револтирана лекарка Татјана Славковић огорчена на злоупотребе, противзаконитости и расипништво председника Србије

 

  • Писмо „захвалности“ А. Вучића, које ових дана и даље стиже на адресе 700.000 пензионера наишло је на масовни бес пензионера који протествују и јавно одговарају на лицемерно писмо
  • Др Славковић: Ви сте злоупотребили моју приватну адресу да ми се обратите, а ми нити смо било какви пријатељи, нити смо заједно чували овце, а и то је противзаконито јер ја Вама нисам дала своју визит карту
  • Шаљући ми ово писмо опет сте за папир , копирање, слање завукли руку у мој џеп
  • Вучићев поступак слања писма пензионерима супротан Уставу Србије

Пише: др Татјана Славковић

 

Обраћам Вам се овако, иако ми је ужасно мука , јер Ваша личност привремено представља највишу институцију ове земље.
У сандучету сам затекла коверту са писмом. И слику коверте, а и писмо представљам јавности.

Прво морам да истакнем да је недопустиво да Председник једне државе користи страначко обележје обраћајући се грађанину. По мом мишљењу овакав поступак је у потпуности супротан Уставу ове земље.

Завукли сте руку у мој џеп и одузимали новац

Друго,  Ви сте злоупотребили моју приватну адресу да ми се обратите, а ми нити смо било какви пријатељи, нити смо заједно чували овце, а и то је противзаконито јер ја Вама нисам дала своју визит карту па тиме ни сагласност да на тај начин самном комуницирате.

Текст писма не желим да коментаришем јер толиком лицемерју не могу, и не жели да се конфронтирам. Да бих то могла морала бих и сама да поседујем велику количину лицемерја и фриволности.

Законом о привременом уређивању начина исплата пензија, а који је противуставан, Ви сте директно завукли руку у мој џеп и одузели ми Уставом загарантовано и мојим преданим радом, у својој професији, стеченим правом да уз своју пензију животарим.

Ко је платио трошкове слања 700.000 писама

Чуди ме да исто тако нисте одлучили да ми конфискујете и део стана или аутомобил које сам такође стекла својим, и искључиво својим радом. Овај поступак се нимало није разликовао од партизанских одузимања Брозове владавине који сада Закон о реституцији “покушава” да испегла.

Карикатура Душана Петричића

 

То што истичете свој рад од зоре до зоре не служи Вам нимало на част, јер Ви радите само у политици. Ви уопште немате појма о томе шта значи радити у професији и живети од свог рада.

Шаљући ми ово писмо опет сте за папир , копирање, слање завукли руку у мој џеп. Ово сигурно није платила ни Ваша странка, а ни Ви лично.

Господине Председниче,

да ли Вашу савест опседа сазнање о томе колико је људи умрло не дочекавши те тако, са Ваше стране, обећане велике пензије?

Станите пред огледало, добро се погледајте и застидите се, јер сте се са толико прекршених правних, људских и моралних норми обратили некоме ко је часно и поштено стицао скромне материјалне вредности , достојанство и углед, и кога је ово Ваше обраћање бескрајно револтирало.

Извињење ћу прихватити од државе онда када ми се врати сав одузет новац и то са припадајућом каматом, а за шта ћу се борити до Стразбура.

Нека Вам је на част скромност и смерност на које се позивате, али се добро преиспитајте да ли тако нешто уопште познајете, а камо ли поседујете.

Са поштовањем др мед Татјана Славковић

…………………………………

Извор: http://www.pravda.rs/2018/11/20/panika-u-sns-penzioneri-masovno-odgovaraju-vucicu-od-njihovih-poruka-im-se-dize-kosa-na-glavi/

Подели:

1
Поставите коментар

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Suzana Milicevic Recent comment authors
  Subscribe  
новији старији
Notify of
Suzana Milicevic
Гост
Suzana Milicevic

Izrazavam svoje postovanje cenjenoj lekarki! Identicno osecanje, iste misli sam imala otvorivsi kovertu, kakav bezobrazluk, kakva bezocnost! Istina, samo sam rezignirano pocepala pismo u komadice..