Društvo, Prenosimo, SAD (Amerika), Srbija

VAKCINE SU VELIKA PREVARA

Robert Kenedi pobedio Bila Gejtsa na sudu

  • Sinovac bivšeg američkog predsednika Džona Kenedija (koji je dr Jovani Stojković nedavno lično poslao pismo podrške) Robert F. Kenedi, advokat i aktivista protiv obavezne vakcinacije, pobedio je na sudu Bila Gejtsa
  • Vakcine proizvođača nikada u poslednje 32 godine nisu testirane na kvalitet i nisu imale dokazanu bezbednost, niti efikasnost. U Americi nijedna vakcina nije prošla testove kvaliteta
  • Američko Ministarstvo zdravlja i svi proizvođači vakcina više od 30 godina obmanjuju američki narod u pogledu efikasnosti i bezbednosti vakcina
  • Sada se može podneti tužba za prevaru sa vakcinama, malverzacije, i u nekim slučajevima, a prema Nirnberškom kodeksu, za ratne zločine

 

Vlada Sjedinjenih Američkih Država više neće finansirati fondaciju Bila Gejtsa, “Svetsku zdravstvenu organizaciju” (SZO) i “Centar za kontrolu bolesti” zbog prevare sa vakcinama.

Za ovu pobedu zaslužni su advokat Robert F. Kenedi, producent dokumentarnog filma o vakcinama, Vaxed, Del Bigtri i neprofitna organizacija koja se bori protiv obavezne vakcinacije, Informed Consent Action Network (ICAN).

Borac za ljudska prava Robert F. Kenedi, mlađi dokazao velike zloupotrebe oko vakcina

Oni su tražili da Vlada ispostavi relevantne dokumente koji dokazuju da su sve vakcine, koje su odobrene od strane države u protekle 32 godine, testirane na kvalitet, i nisu pronašli nijedan! Nema ih!

To znači da u Americi nijedna vakcina nije prošla testove kvaliteta.

Evo ogromnih pravnih i praktičnih implikacija ove pobede za američki narod:
To znači da američko Ministarstvo zdravlja i svi proizvođači vakcina više od 30 godina obmanjuju američki narod u pogledu efikasnosti i bezbednosti vakcina, što dalje znači da je postojećih pet američkih organizacija za zdravstvenu zaštitu sada pod sumnjom:

  • Centar za kontrolu bolesti (CDC),
  • Uprava za hranu i lekove (FDA),
  • Medicinski institut (IOM),
  • Nacionalni institut za zdravlje (NIH) i
  • sama organizacija „Health“, kao deo Ministarstva zdravlja i ljudskih usluga (DHHS).

Ovo takođe može ugroziti postojanje državnih medicinskih odbora i ekskluzivnih medicinskih udruženja poput Američke medicinske asocijacije (AMA).

Bil Gejst je izbegavao kontrole vakcina koje je upotrebljavao

To znači da su proizvođači vakcina bili izuzeti od onoga što su svi drugi proizvođači farmaceutskih lekova bili u obavezi da rade na svake dve godine – ponovnu proveru kvaliteta i efikasnosti, što znači da njihove vakcine nikada nisu testirane na kvalitet i nisu imale dokazanu bezbednost, niti efikasnost preko 30 godina.

Ovaj slučaj sada, mogu u pravnom smislu, koristiti svi roditelji koji su protiv obavezne vakcinacije koju su propisale pojedine države, kako bi sprečili prinudnu vakcinaciju svoje dece, kao i svi zaposleni kojima je bilo nametnuto da se vakcinišu, kako ne bi ostali bez posla. Ovaj slučaj sada mogu iskoristiti na sudu svi oni koji traže odštetu po osnovu povreda izazvanih vakcinom.

Vakcine se ubuduće neće moći tako lako upotrebljavati, smatra američki sud

Budućnost alopatske (zvanične), medicine u njenom sadašnjem obliku, sada je pod sumnjom, kao i budućnost svetskog farmaceutskog kartela, pošto gotovo svi lekovi koje prepisuju alopatski lekari, potiču od farmaceutskih korporacija koje su takođe počinile prevaru sa vakcinama.

Što se tiče odgovornosti, protiv svih službenika Vlade, koji su usvojili zakone kojima se legalizuje prevara sa vakcinama na državnom, saveznom ili međunarodnom nivou, ili su na drugi način pomogli i podržavali prevaru, sada se može podneti tužba za prevaru sa vakcinama, malverzacije, i u nekim slučajevima, a prema Nirnberškom kodeksu, za ratne zločine.

………………..

Izvor:

Robert Kenedi POBEDIO Bila Gejtsa na SUDU-VAKCINE SU VELIKA PREVARA!

Podeli:

00votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
stariji
noviji
Inline Feedbacks
View all comments
Božidar
Božidar
1 godina ranije

Veliko hvala gospodinu Vukeliću i Živanovu na predivnim tekstovima.

Sanja Mikić
Sanja Mikić
1 godina ranije
Reply to  Božidar

Pridružuje se zaista su zadivljujuće tekstovi koji teme Istini

Sanja Mikić
Sanja Mikić
1 godina ranije

U Beogradu broj starijih ljudi pod izgovorom da su bolesni od covid 19, koji su na respiratoru neprestano je na istom broju: 20 ili 22, evo od početka taj broj je nepromenljiv, šta to znači?

Jovo
Admin
1 godina ranije
Reply to  Sanja Mikić

U podatke o broju zaraženih i umrlih, kao i o broj onih koji su na respiratorima, a koje saopštava Krizni štab ne treba imati poverenja. Oni su pokazali da govore neistinu, da obmanjuju građane i da time svoj kredibilitet, poverenje dovode do nule.
zato se ne treba baviti tim njihovim brojkama, one su falsifikati i to će biti dokazano.