Бруталне увреде и оптужбе Светозара Маровића Милу Ђукановићу

Маровић: Имаш ли стида, човјече? Ја сам стајао уз тебе!

  • Доскорашњи деценијски најближи сарадници у државним органима Црне Горе, у истој партији и у мржњи према Србији и стварању Црне Горе сада су Мило и Свето постали велики непријатељи
  • Оптужују два криминална лика један другог за огромне пљачке и проневере Црне Горе и тако откривају своју праву криминалну и антидржавну природу
  • Били су Мило и Свето један уз другога годинама кад су нештедимице пљачкали и крали и богатили се са својим породицама и свитом поданика
  • Све су знали један о другом и својим криминалним радњама, али су ћутали, све крили и богатили се…
  • Маровић се сада жестоко љути на Ђукановића да је све знао о његовом хапшењу, али чутао је. И заједљиво каже: „Ништа ти нијеси знао осим да ја будем Санадер умјесто тебе“!
  • Два Дона, двојица вођа мафије, Мило и Свето не стиде се да јавно говоре о својим криминалним делима и оптужују се износећи прљав веш
  • Маровић има образа да потанко мери ко се више накрао: Милов брат, сестра, син и друга родбина, или његова породица Маровић
  • Да ли ће надлежне државне институције Црне Горе и органи гоњења покренути истражне поступке после оваквих оптужби главних актера злочина? Јуче је то најавило Специјално државно тужилаштво Црне Горе.

Маровић: Имаш ли стида, човјече? Срами се пред собом када нећеш пред онима који ти и данас наивно вјерују. Имаш ти, кажеш, разумјевања за америчке санкције против мене кога си некад пријатељем звао. Јесу ли то они Американци које си плаћао преко лобистичких група Сороша?

Да ли сам ја или ти довео Дерипаску у Црну Гору? Да ли сам ја или ти му продао земљу од 500.000 квдратних метара са погледом на море по 10 евра преко општине Котор у договору са Либералима? Чинећи данас већином од ДПС-а радикално крило либерала, по 10 евра, коју је он мојим сељанима плаћао стотинама евра и тако Црну Гору оштетили за преко 100 милиона евра.

Мило, син Блажо и струја из минихидроелектрана (карикатура: Горан Шћекић)

Да ли сам ја потписао своме сину (Блажу) концесију за мале хидроцентрале, када си ми говорио немој Свето да Милош што ради са државом, а твој Блажо може и то са твојим потписом?

Како те није срамота пред Црном Гором?

Мило и брат Ацо Ђукановић, милијардери из сиромашне Црне Горе

Да видимо шта имаш ти, а шта ја. Зовимо америчке истражитеље пошто им ти вјерујеш да испитају и тако утврде шта има твој брат (Александар, Ацо) а шта мој (Милош), осим више година затвора гдје си га ти послао. Да утврде што има све твоја сестра (Ана Коларевић Ђукановић) и њен син (Един Коларевић), а шта моје сестре (Лана Маровић), да посебно покажу што то има мој син (Милош) а шта твој (Блажо) који јавно пријављује годишњи приход од четири милиона.

Сестра Мила Ђукановића Ана Ђукановић и њен син Един Коларевић  су милионери

Да ли сам ја својима кумовима дао трајект ЛепетанеКаменере или ти твојим (браћа Дејан и Душан Бан), знаш да све знам.

Душан Бан, кум Мила Ђукановића отима годинама милионе евра од трајекта Каменари-Лепетане

Да ли сам ја или ти са Момиром (Булатовићем) дошао у сукоб због граница и промета забрањене робе? Да ли сам ја стао уз тебе када су сви били зато да те „линчују“ у нашој партији, а ти нијеси ни знао да ће ме ухапсити. Нијеси ни знао да су ми сву породицу ухапсили као у вријеме Голог отока?

Нијеси знао да сам пристао да будем крив по закону који је није важио и који је ступио на снагу тек неку годину касније у односу на моја наводна дјела?

Ово би Американце требало да интересује као наводне чуваре демократије и права.

Нијеси знао ни да су вршили притисак на свједоке да морају бити против мене? Ја имам снимљено свједочење њиховог страха.

Ђорђина Ђина Маровић, супруга дона Светозара Света Маровића, ћерка Милена и син Милош Маровић из доба пљачкања и богаћења, куповина јахти, вила, станова и отварања девизних рачуна по Швајцарској и оф-шор државама широм света

Нијеси знао ни никога из тужилаштва нити СДТ и нити се никада срео са њиме? Иако си ми причао то јутро пред хапшење да си му лично рекао да треба да се споримо пред судом ако већ мора са слободе, а не из самице. Није ни за Веска Мујовића, чија писма која је слао теби, полиција није нашла у његовом стану, а неко их има.

Ништа ти нијеси знао, нити да ми у затвору пријете смрћу.

Познати карикатуриста Горан Шћекић сјајно одсликава стање и атмосферу главних мафијашких породица  Маровића и Ђукановића из Црне Горе

Нијеси знао ни то да су из државних органа звали моју породицу да провјере да ли сам извршио самоубиство у затвору.

Ништа ти нијеси знао осим да ја будем Санадер умјесто тебе, зато си ме могао замолити да си био човјек.

Умјесто да све радиш иза леђа пријатеља, као што сада покушаваш на исти начин да ме поново злоупотебљаваш да би спасио себе, а ја ти и сада желим добро, као и сваком човјеку.

Колико су Ђукановићи и Маровићи отели и опљачкали кроз провизије и корупцију то се не може ни пребројати

Да ли имаш образа човјече и да ли ти ништа у животу није свето, ни људски живот, ни пријатељства, нити истина?

Друго нећу ништа за сада, због других људи који су се показали већи од тебе, који си показао право лице – црвено без стида, јер и Американци и Црна Гора знају ко шта има и ко је главни власник свега у Црној Гори и чија је Црна Гора оваква европска и натовска, док ти ратујеш са правословном вјером, Митрололијом, Србијом и Русијом у коју си са својим личним амбасодором био много пута више и интересом разлогом док сам ја једини из тадашњег црногорског врха у договору примио једини од власти скоро упокојеног Жириновског.

Маровић помиње и Весну Меденицу (сада пензионерку), три пута председницу Врховног суда ЦГ и раније врховног тужиоца ЦГ, која је годинама водила рачуна да све пљачке државног врха буду “по закону”

Можда си и то заборавио и нијесам ја недоступан правди него се лијечим од неправде, од монтираних процеса, од судова твоје Весне (Меденице *) и пријатеља који су ти је довели.

Специјално државно тужилаштво (СДТ) Црне Горе огласило се и испитаће наводе из писма осуђеног шефа будванске криминалне групе Светозара Маровића.

Црногорски председник Мило Ђукановић, Светозар Маровић, председник црногорског парламента , у позадини Филип Вујановић, премијер Црне Горе, фотографија из фебруара 2001. године. Већ тада је тандем Мило-Свето имао лукративне илегалне послове (фото: Милош Бићански)
Ово што се ових дана догађа пред очима црногорске и српске јавности није дуго забележено: бахате међусобне оптужбе двојице највиших државних функционера Црне Горе Светозара Света Маровића и Мила Ђукановића о сопственим криминалним активностима и пљачки државе у којима су учествовали и бројни чланови њихових породица. Мафијашка италијанска организација Коза ностра је по оном што наводе двојица монтенегрина „бенигна“ организација у односу на Милову и Светову криминалну хидру.

Линкови

https://www.in4s.net/marovic-odgovorio-djukanovicu-imas-li-stida-covjece-ja-sam-stajao-uz-tebe/

https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/1106649/nakon-pisma-svetozara-marovica-oglasilo-tuzilastvo-ispitace-deripaski-prodao-zemljiste

……………………….

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Кад се добро живи добра је и влада

Јово

Рио Тинто ради супротно одлуци премијерке Брнабић

Prenosimo

Срби пред налетом своје геноцидне власти

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x