Политика, Преносимо, САД (Америка), Свет (планета), Слободе

Бројни и добро упућени људи на све са COVID-19 гледају са великом сумњом

Острво Гвам  налази се у најдубљем делу Тихог океана

ШТА ПОВЕЗУЈЕ ВЕЖБЕ ИЗ 2012. И 2013, КИНЕСКИ ГРАД ВУХАН И АМЕРИЧКО ОСТРВО ГВАМ

* Да ли суштински развој зависи од тога на шта тренутно усмеравамо све снаге наших влада како бисмо се одбранили од ове „куге де-глобализације“? Да ли се, поводом „COVID 19“, заиста, бавимо суштином?

* Председник Трамп већ је показао велику тојагу против Кине на својој “конференцији за новинаре COVID 19”, 17. марта 2020., када је говорио о “кинеској епидемији”. То је покушај враћања кривице Кинезима  за америчку испоруку смртоносног вируса у Вухан.  Тако, Вухан добија потенцијал за глобална сукобљавања, чији се утицај не може преценити

* Швајцарска је мобилисала целу медицинску службу својих оружаних снага. Не показује ли та мера озбиљност ситуације?

* У ове аранжмане уграђен је међународно познати АБЦ институт у Spiez-у, који је ових дана „милитаризован“. Врхунски руководиоци хемијско-индустријског комплекса из већег подручја Базела ових дана окупљени су у Спиезу, Швајцарска, а то јасно говори једно. Да је све то резулат одговарајућих вежби из 2012/2013, које су такође изведене у другим европским земљама. Код нас у Немачкој, резултати су, без последица, нестали у фијокама у време пре Јенса Спахна

 * Одговори на ова питања треба да стигну од Светске здравствене организације. Али, тамо нису одговорне државе. СЗО је  англосаксонски пројекат глобалних милијардера који диктирају да ова међународна организација спроводи њихове глобалне идеје

Пише: Вили Вимер *

Гвам (Guam, острво је у западном Пацифику, територија Америке) је довољно далеко да би нас забрињавао у овим болним данима. Гвам нам је био ближи пре нешто више од стотину година, што показује и олупина брода  немачке царске морнарице у луци Гвам. Данас Гвам има функцију америчког позадинског носача авиона, са којег се практично контролишу велики делови азијског копна. Овај значај Гвама тренутно подвлачи чињеница да амерички носач авиона „Теодор Рузвелт“ и са њим повезане борбене групе носача, журно грабе пловећи пут Гвама. Према извештајима међународне штампе, невидљиви непријатељ зван “COVID19”, већ је проузроковао болести у посадама америчке борбене групе и је питање времена када ће на дневни ред доћи употреба једног од америчких “поморских драгуља” за стварање окоснице америчке глобалне моћи у временима глобалне епидемије.

Брзина којом се куга шири у Сједињеним Државама, утиче на брзину постизања готовости  борбених група авиона што је итекако значајно, и што се не сме потцењивати глобално, као ни за државе савезнице. Јер, нису важне не само за Сједињене Државе. Острво Гвам је с друге стране света за нас и из оправданих разлога. Имамо бескрајне расправе о економском утицају Covid 19 и последицама смртоносне куге. Такозвана “кинеска пандемија” коју је тако назвао председник Трамп, могла би нас сустићи брже него што бисмо желели. Да ли суштински развој зависи од тога на шта тренутно усмеравамо све снаге наших влада како бисмо се одбранили од ове „куге де-глобализације“? Да ли се, поводом „COVID19“, заиста, бавимо суштином? Може се очекивати да ће се, вероватно, и пред судом захтевати накнада штете од три билиона долара против кинеске владе јер се већ сада тиме баве америчке адвокатске фирме? Као што можете прочитати, одговарајуће адвокатске фирме су веома близу једног и другог америчког политичког кампа.

Председник Трамп већ је показао велику тојагу против Кине на својој “конференцији за новинаре COVID 19“, 17. марта 2020, када је говорио о “кинеској епидемији”. То је покушај  враћања кривице Кинезима  за америчку испоруку смртоносног вируса у Вухан.

Институт са лабораторијама у Вухану

Тако, Вухан има  потенцијал за глобална сукобљавања, чији се утицај не може преценити. Узгред, такође, у правцу реалнијег размишљања, посебно, у временима док свет тренутно пати, треба да будемо свесни да је нуклеарна деструктивна снага која долази из одговарајуће опремљене подморнице, довољна да учини свет неприкладним за живот. До сада нико није могао да одговори на питање чиме се бавимо у условима „COVID 19“? Да ли је то вирус који се јавља природним путем? Да ли овај вирус долази из једне од органских лабораторија и има карактер оружја? Да ли је вирус мутирао у Вухану?

Доајен модерне биотехнологије, бечки професор Хенрих Волхмајер неуморно истиче нешто посебно о Вухану. Најзад, Вухан није само први град на свету који је у потпуности одређен најновијом 5Ге технологијом. Ова технологија би могла изазвати мутације у организму због свог зрачења. Да ствар буде још гора, дигитализација је додала да ефекти нису испитивани током много година теренских тестова, у складу са међународним стандардима за увођење велике нове технологије. Коначно, поставља се питање које би могло бити „пресудно за рат“: да ли су околности на јесен прошле године свесно или немарно коришћене на глобалним војним такмичењима у Вухану за ширење вируса у облику којим се шири глобално?

СЗО је  англосаксонски пројекат глобалних милијардера који јој диктирају шта да се ради

Одговори на ова питања требало би да буду предуслов за ефикасне стратегије за борбу против свих опасности.

Да бисте могли да утврдите да је болесст смртоносна не морате да гледте сувише далеко. Погледајте како изгледају суседне земље, постављајте питања која је потребно решити у нашем заједничком интересу. На крају, није ли Швајцарска мобилисала целу медицинску службу швајцарских оружаних снага та мера која показује озбиљност ситуације!? У ове аранжмане уграђен је међународно познати АБЦ институт у Spiez-у, који је ових дана „милитаризиран“. Врхунски руководиоци хемијско-индустријског комплекса из већег подручја Базела ових дана окупљени су у Шпицу, Швајцарска, јасно говори једно. Да је све то резулат одговарајућих вежби из 2012/2013, које су такође изведене у другим европским земљама. Код нас у Немачкој, резултати су, без последица, нестали у фијокама у време пре Јенса Спахна.

Борба за животе људи од вируса короне у специјалним оделима, као са друге планете

Одговори на ова питања треба да стигну од СЗО, Светске здравствене организације Уједињених нација. Али тамо нису одговорне државе.  СЗО је  англосаксонски пројекат глобалних милијардера који диктирају да ова међународна организација спроводи њихове глобалне идеје. У мери у којој Уједињене нације нису успеле, или су лоше одиграле улогу у очувању мира, њене под-организације, као што је СЗО, постале су пуко оруђе светског поретка у интересу ових глобалних милијардера. У том поретку националну државу би требало заменити Новим светским поретком невладиних организација. Прошле недеље, вести Би-Би-Си-ја су објавиле да је бивши британски премијер Гордон Браун позвао на успостављање светске владе за “COVID 19“.

Није чудо кад бројни и добро упућени савременици на све гледају са великом сумњом. Хмм! „COVID19“ нуди простор, не само да државе ограничавају права људи. За друге је то стање среће што је толико националних држава и њених инструмената од општег интереса, сачувано да се борба против смртоносне болести уопште може водити.

Извор:http://fakti.rs/quo-vadis-orbi/vili-vimer-nije-cudo-sto-brojni-i-dobro-upuceni-ljudi-na-sve-sa-covid-19-gledaju-sa-velikom-sumnjom

……………………..

Бивши немачки политичар ЦДУ, државни секретар у Министарству одбране у Влади канцелара Хелмут Кола, посланик Бундестага, потпредседник парламентарне скупштине ОЕБС-а

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments