Друштво, Политика, Преносимо, Слободе, Србија

Биће приведен свако ко током Вучићевог обраћања нацији угаси тв

            Предраг Кораксић Коракс

Вучић најавио дватесетчетворочасовна (24) обраћања нацији

 • Вучић: ова мера подразумева да ће на свим каналима током целог дана бити уживо преношено моје обраћање нацији.
 • Вучић: Ако пензионери могу по цео дан да ме гледају моћи ће и остали грађани. Уосталом, ово радим због њих. Нека ме мрзе, нека ме пљују, нека кажу онај луди Вучић, не смета ми, само нека седе код куће и гледају ме.
 • Вучић: Биће приведен свако ко током спровођења ове одлуке угаси телевизор

 Београд, 3. април 2020, (Њуз)

Аутор: Соко Соколовић

– Председник Александар Вучић најавио је данас да ће предложити Влади Србије увођење 24-часовних обраћања нацији. Том приликом председник је истакао да ова мера подразумева да ће на свим каналима током целог дана бити уживо преношено његово обраћање нацији.

И додаје председник:Биће приведен свако ко током спровођења ове одлуке угаси телевизор.

 • О овој мери размишљам сваки дан. Чекам само да кинески стручњаци кажу када је прави тренутак за то и чим добијем потврду у року од пола сата почеће моја свакодневна 24-часовна обраћања нацији.

Уколико се ова мера уведе уверен сам да ће се укупни број људи који не прате моја појављивања пред камерама драстично смањити, а то је у овом тренутку најважније – објаснио је Александар Вучић.

На питање како је тачно замишљено спровођење ове мере председник је одговорио да још увек не зна.

 • И мени је први пут да ово радим, али ако пензионери могу по цео дан да ме гледају моћи ће и остали грађани. Уосталом, ово радим због њих. Нека ме мрзе, нека ме пљују, нека кажу онај луди Вучић, не смета ми, само нека седа код куће и гледају ме. Kо бога их молим да ме гледају и да не покушавају да угасе телевизор. Све што треба да знају и чују током ванредног стања ја ћу им током обраћања саопштити – изјавио је председник.
Фото: Њуз нет

Александар Вучић је додао да Србија има довољно камера и камермана за спровођење ове мере.

-Неопходно је да грађани буду дисциплиновани када је праћење мојих наступа у питању. Ако све буде како треба верујем да за мање од два месеца можемо да прекинемо са овом мером и да се вратимо мом свакодневном режиму од једног, до два обраћања дневно – истакао је он.

Извор: https://www.njuz.net/vucic-najavio-dvatesetcetvorocasovna-obracanja-naciji/

……………………………….

Подели:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments