Бескрупулозни Вучић интезивно ради на потпуном слуђивању народа

Санда Рашковић Ивић: Подлост је уобичајена тактика Вучићеве власти

 

  • Приказивање фотографија масакрираних тела на конференцији за новинаре недопустиво је и ненормално, али су “подлост и бескрупулозност уобичајена тактика актуелне власти”, која активно и интензивно ради на “потпуном слуђивању народа”, изјавила је потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић.

Вучић је дубоко несигуран, несрећан и фрустриран

“Маркетиншки, тај ужас добро дође властима јер се тиме скреће пажња са разних тема, не само са ‘Јовањице’ и ‘Kрушика’, него и са броја умрлих од вируса корона, као и са броја људи који су умрли , јер нису могли да дођу до лекара, којих је такође поумирало као нигде у свету”, рекла је Санда Ивић телевизији Нова С.

Санда Рашковић Ивић, која је по професији психијатар, рекла је да ће “оволика количина манипулације и лошег третмана довести до тога да психички мало лабилнији људи падну у додатну кризу”.

“Србија тек чека своје психијатре и догодиће се пандемија психолошких поремећаја, управо захваљујући манипулацији режима”, рекла је Санда Рашковић Ивић.

Вучић друге да обучава како да организују наводне државне ударе

Она је рекла и да је председник Србије уписао школу за тренера, а требало би да иде по свету и да “диктаторима даје рецепте у којој мери да помешају суровост, лажи и манипулације, па онда то емитују на телевизији и како да организују наводне државне ударе”.

“Вучић би од тога живео боље него од кошарке, а видели смо да ‘лупа банане’ клинцима од 10 година. То говори да је неко ко то ради дубоко несигуран, несрећан и фрустриран. Фројд наводи да се то вуче из детињства, али има и нешто до карактера, а карактер је човекова судбина, како је рекао Хераклит, а има и нешто и до нарцистичке личности код које постоји потреба за сталним дивљењем, аплаузом и да се буде већи и да се превазиђе и друг Тито”, рекла је Санда Рашковић Ивић.

Нарцису Вучићу су потребни аплаузи и непријатељи

Санда Рашковић Ивић истакла је да “Вучићев проблем свакако није интелигенција”, јер је он интелигентан човек, али је „велики нарцис и њему су стално истовремено потребни аплаузи и неки непријатељ, који је често имагинаран, као и код свих нарциса“.

“Kод њега има и мало месијанског синдрома, он спасава и у поплавама, и у Фекетићу од снега, доноси вакцине, даје респираторе, хапси криминалце, помиње име Kосмајца коме ‘нико није смео да помене име’… Свако од нас има неку патологију, а рекла бих да код Вучића све излази из нарцисоидности”, навела је Санда Рашковић Ивић.

Потпредседница Народне странке је додала да су “међународне службе вероватно рекле” да Вељко Беливук мора бити заустављен.

“Вучић је рекао да су ‘криминалци прешли црвене линије’, па шта то значи – ‘мало криминалуцкајте, мало убијуцкајте’, као што је раније било ‘мало крадуцкајте’, па нема везе ако убијете некога неважног, али ако убијете некога кога није требало, онда је то већ друга ствар”, рекла је Санда Рашковић Ивић.

https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/142977-sanda-raskovic-ivic-podlost-je-uobicajena-taktika-vuciceve-vlasti

………………………..

 

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Ух, ти незајажљиви српски пензионери

Јово

Павић: Недопустиво је да Златановић одговара зато што је против издаје Косова

Prenosimo

Претварајући се да осуђује рат, Европа је та која објављује рат Русији

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x