Društvo, Politika, Prenosimo, SAD (Amerika), Svet (planeta), Slobode, Srbija

Američki pokret traži sklapanje brakova roditelja sa decom

Da li i naš režim sa ministarkom G. Čomić ide stopama stvaranja ravnopravnosti brakova

  • Medijski prostor u SAD dobijaju aktivisti za afirmaciju incesta, brakova braće i sestara, ćerke i oca, majke i sina…
  • List Njujork post pomaže normalizaciji neprirodnih stvari koje apsolutno ne treba normalizovati
  • Krajnji cilj agresivne manjine je normalizacija pedofilije i dekriminalizacija i normalizacija pedofilije i drugih ekstremnih devijantnih ponašanja
  • Republikanska kongresmenka iz Džordžije Mardžori Tejlor-Grin: „Nije ni čudo zašto je svima loše od ovakvih vesti. Da ih bude sramota!

Američki list „Njujork post“ našao se na udaru kritika nakon što je dvojici aktivista koji se zalažu za dekriminalizaciju incesta dao medijski prostor da iskažu svoj stav da roditeljima treba omogućiti da se venčaju sa svojom decom ukoliko je to „sporazumno“.

U tekstu objavljenom u subotu, Australijanac koji stoji iza međunarodne kampanje za dekriminalizaciju „sporazumnog incesta“ uporedio je svoje napore sa LGBT i pokretima za građanska prava.

Ričard Moris, koji podržava trenutnu pravnu bitku jednog Njujorčanina za sklapanje braka sa svojim detetom, navodno je podneo 130 peticija u znak podrške dekriminalizaciji incesta širom sveta i rekao za „Njujork post“ da je „ravnopravnost brakova prava stvar“.

Seksualno nasilje je sve češče nad maloletnicima, a sve češće se traži i razumevanje za takva zlodela

„Čini se nepravednim koliko i zakon zbog koga su nekada homoseksualci završavali u zatvoru i zakon koji je sprečavao da se žene različitih rasa venčavaju“, tvrdi Moris.

U istom članku, „Njujork post“ je intervjuisao i Kita Pulmana, koji vodi blog u kojem podržava „pravo pristajanja odraslih da dele i uživaju u ljubavi, seksu, prebivalištu i braku bez ograničenja na pol, broj ili odnos učesnika“.

„Apsurdno je reći da odrasla osoba ne može pristati na brak sa svojim roditeljem“, izjavio je Pulman, ističući da odrasle osobe istih godina „mogu biti poslate u rat, preuzeti sedmocifreni dug, upravljati teškim mašinama, biti osuđen na smrt i pristati na seks sa pet stranaca“.

Pedofilija se sve više promoviše i zagovara se  bez ikakvog stida čak i odnos sa decom ispod 10 godina

Pulman je zakone o incestu nazvao pokušajem da se „nekima uskrate njihova prava“.

Nekoliko korisnika društvenih mreža osulo je paljbu po „Njujork postu“ zbog davanja prostora aktivistima koji šire takve ideje, preneo je RT.

Njujork post pomaže normalizaciji stvari koje apsolutno ne treba normalizovati“, glasi jedan od komentara.

„Krajnji cilj agresivne manjine je dekriminalizacija i normalizacija pedofilije i drugih ekstremnih devijantnih ponašanja“, smatra jedan Tviteraš.

Kongresmenka Tejlor Grin protiv davanja prostora u medijima zagovornicima incesta, pedofilije i drugih ekstremnih devijantnih ponašanja

„Zašto, dođavola, dajemo prostora zagovornicima incesta?“, napisala je korisnica Tvitera i pozvala list da ukloni članak i izvine se, dok je republikanska kongresmenka iz Džordžije Mardžori Tejlor-Grin objavila:

„Ovaj odbojni članak samo govori o medijima … Nije ni čudo zašto je svima loše od vesti. Da ih bude sramota“.

LINK

https://rs.sputniknews.com/svet/202104191125128439-americki-list-na-udaru-kritika-krajnji-cilj-je-normalizacija-pedofilije-da-ih-bude-sramota/

Podeli:

00votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments