НИКО НЕМА ШТО СРБИН ИМАДЕ

Председник има сталну опсесију атентатом!

Како изгледа живети у држави коју нико нема

 

  • Србин има председника који “плаши” народ државним ударом на себе самог
  • Србин има окупаторског намесника – протестанта, чији протестанти протествују
  • Србин има министра финансија, којег је на то место препоручио лоповлук, и његова ружна криминална прошлост
  • Србин има фонтану, која пева, док око ње Србин кука

Пише: Јасмина Буква*

Србин има педерастију у влади, политичке профитере у скупштини, председника који “плаши” народ државним ударом на себе самог – јер држава , то је ОН. Србин има опозицију, која је, уласком у скупштину, остварила све своје политичке циљеве. Србин има позицију, која саму себе криви за све што су урадили, док су били “неки” претходни, по другим таборима распоређени, да више Србин не може да рашчивија: ко је где и с ким Србина пљачкао –  пре него што су Србина здружено, до голе кости, опљачкали – и у Србину помутили Србина.

Нико нема, што Србин имаде!

Србин има ућутканог Србина, који не долази до речи, од дрекаваца, који бирају лопова за министра финансија, величајући га, јер је пљачкао Србина и пре него што су се поново окупили да се величају, бирају и пљачкају истог тог Србина. Србин има министра финансија, којег је на то место препоручио лоповлук, и његова ружна криминална прошлост, кад је исто тог Србина једнако пљачкао. Србин има и нови назив за ту пљачку – сумњива приватизација.

Доказа има – хапшења нема!

Нико нема што Србин имаде!

Србин има судије и злокобне извршитеље, који, исто том Србину, плене имовину, јер нема, опљачкан Србин, одакле да издржава лоповску манипулократију, навучену у политичко профитирање на грбачи Србиновој. Србин има полицију од које зазире, јер зна да ће га тући само зато што и полицајци имају децу, коју треба хлебом Србиновим да хране. Србин има разумевање за полицајце. Србин има лекара, који ће га убити, уколико му бакшиш-провизија, од фармако-мафије, буде већа од просечног мита на берзи позиција на листи чекања. Србин има листе чекања за пријем код лекара у којег је Србин изгубио свако поверење.

Ни фантомка није помогла

Нико нема што Србин имаде!

Србин има намештене изборе и размештене устанике. Србин има окупаторског намесника – протестанта, чији протестанти протествују по кружоцима, раскрсницама, пешачким прелазима, хаусторима, шахтовима, дрвећу, међама, крововима…  у мери да Србија из космоса изгледа као плућа захваћена сплазматичним бронхитисом: сва истачкана на последице разбројс Србинових устаника, који Србина одвлаче у лавиринт, по којем лута, немоћан да спозна прави узрок властите погибије. Србин има малинаре, јабукаре, гориваре, аеродромаре… осмишљене по принципу: два Србина, седамнаест независних синдиката… па све у шеснаест! Србин има устанке који се подижу после ручка, и трају све до: “А, сад, разиђимо се другови!”, како се Србин не би досетио на кога треба да диже устанак, а да то не буде Србин на Србина, како се сви устаници не би којим случајем здружено окренули против издаје свега Србиновог.

Нико нема што Србин имаде!

Србин има фонтану, која пева, док око ње Србин кука, кад види у шта му претварају главни град. Србин има болесно здравство, најскупље бесплатно школство, наскупље јелке на свету, новогодишњу расвету за све белосветске Нове Године, највећу стопу раста сиромаштва, по којем Србина газе помахнитали бедепеовци. Србин има, од сатанистичке џет-сет елите, испостављен папрени рачун, за најскупље блејање изопачене кобиле у очи магарцу. Србин има принудну претпостављену сагласност којом је брендиран као самопослуга органа. Србин има напуштено стадо Србиново, мртве душе и живахне џелате, оскрнављене Богомоље, потопљене Храмове…

 

Фонтана на  погрешном месту – симбол расипања новца

Нико нема што Србин имаде!

Србин има себе без Србина. Затурио је Србин мученог Србина у издатој колевци, која га је у свест Србинову и веру православну зањихала, па тумара наоколо у потрази за собом у другима.

Смилуј се, Србину, и опрости му, Боже! Да зна шта чини, и да зна шта му чине, не би Србин, баш оволико имао све што нико нема.

*Афористичар, сатиричар, новинар и писац, раније уредник „Јежа“

0 0 votes
Article Rating

Related posts

Умирали су певајући о слободи

Gost autor

КАТАСТРОФАЛНЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗАПАДНЕ ПОЛИТИКЕ ПРЕМА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Gost autor

Зашто су у бирократе ЕУ у Бриселу усвојили резолуцију уперену против Српске православне цркве

Gost autor
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x